Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jezioro Bochlin kabaret 2
Ofensywa Tactiek A
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
brilliant Verdedigen very good


19e minuut.
Raifi kopt de bal weg. Klungelig pakt Giggs de bal. Laciga rent richting de bal. Giggs verovert de bal door een tackle van achteren. Giggs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Racusa de bal. Racusa passt de bal zonder na te denken. Pimiento met een sublieme pass. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiss met een snelle inworp. Pimiento speelt de bal door. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel. Vuletin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Racusa geeft een lange en hoge pass. Daar is Beider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raifi is nu in balbezit. Raifi draait met de bal, schiet en ... Vuletin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - kabaret 2 0:1

43e minuut.
Laciga probeert naar een medespeler te passen. Shyschenko probeert naar een medespeler te passen. Bernacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacchi draait met de bal, schiet en ... Şaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jezioro Bochlin - kabaret 2 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 69%, kabaret 2 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jezioro Bochlin - kabaret 2 1:1

47e minuut.
Pimiento passt de bal zonder na te denken. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak geeft een hoge lob. Raifi is nu in balbezit. Raifi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss onderschept slim de pass. Fiss passt de bal zonder na te denken. Raifi rent richting de bal. Raifi schiet op doel. Vuletin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De Sukkeleir verovert de bal door een tackle van achteren. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - kabaret 2 2:1

75e minuut.
Gămălie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mirallas de bal. Mirallas geeft een lange en hoge pass. Bernacchi is nu in balbezit. Bernacchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sierakowski rent richting de bal. Martínez Alonso onderschept slim de pass. Martínez Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak passt de bal zonder na te denken. Racusa rent richting de bal. Pimiento rent richting de bal. Pimiento geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimiento passt de bal met de wreef. De Sukkeleir onderschept slim de pass. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel. Vuletin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 77%, kabaret 2 23%.
Jezioro Bochlin - kabaret 2 2:1