Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sereals Olympique Regal
Widzew Tactiek FREE II
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 7
65.4 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Koppers passt de bal met de wreef. Krpanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krpanić passt de bal met de wreef. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden schiet op doel. Mighten bokst de bal weg.

18e minuut.
Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner begaat een overtreding. Siu Ki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siu Ki met een snel genomen vrije trap. Daar is Handrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ejsmond passt de bal met de wreef. Krpanić rent richting de bal. Krpanić geeft de bal voor. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez met een sublieme pass. Dmitriev heeft problemen om de bal te vangen. Dmitriev geeft een hoge lob. Tok krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

33e minuut.
Rezner geeft een hoge lob. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Heick begaat een overtreding. Heick krijgt een gele kaart. Tok raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tok neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sereals - Olympique Regal 1:0

45e minuut.
Doeltrap. Guinhenhas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sereals 43%, Olympique Regal 57%.
Sereals - Olympique Regal 1:0

55e minuut.
Vanderheyden rent richting de bal. Amantegui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanderheyden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krpanić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Mighten probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sereals - Olympique Regal 1:1

58e minuut.
Daar is Rezner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rezner geeft een hoge lob. Ejsmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmond draait met de bal, schiet en ... Herren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sereals - Olympique Regal 2:1

62e minuut.
Dominguez met een sublieme pass. Tok rent richting de bal. Heick begaat een overtreding. Heick krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tok komt bij de bal en schiet. Herren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Herren neemt vlug de vrije trap. Krpanić kan de bal niet met de borst controleren. Krpanić passt de bal met de wreef. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden schiet op doel. Mighten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Przyłuski geeft een hoge lob. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantegui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amantegui is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Krpanić verovert de bal door een tackle van achteren. Krpanić geeft een lange en hoge pass. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krpanić speelt de bal door. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Handrup krijgt een gele kaart. Vanderheyden raakt geblesseerd tijdens het duel. Guinhenhas neemt de penalty, wat een uithaal! Mighten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tok heeft problemen om de bal te vangen. Tok passt de bal zonder na te denken. Złotnicki probeert naar een medespeler te passen. Ejsmond rent richting de bal. Ejsmond haalt uit met een fantastische trap. Herren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aguirre Huerga de bal. Ejsmond bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Handrup geeft de bal voor. Buitenspel voor Tok. Goede buitenspelval van de verdediging. Garzon neemt vlug de vrije trap. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden schiet op doel. Mighten bokst de bal weg.

83e minuut.
Złotnicki probeert naar een medespeler te passen. Rezner speelt de bal door. Dominguez speelt de bal door. Tok rent richting de bal. Tok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev passt de bal zonder na te denken. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. Herren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sereals - Olympique Regal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sereals 47%, Olympique Regal 53%.
Sereals - Olympique Regal 3:1