Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedDevils77 Karyna Lulkowo
podstawowa Tactiek 4422
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.5 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Baszczyński probeert naar een medespeler te passen. Syska is nu in balbezit. Mercedes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syska roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Syska kan niet meer verder spelen. Biel komt het veld opgelopen. Özat met een snel genomen vrije trap. Cerquinho springt en kopt de bal. Hüseynoğlu bokst de bal weg.

7e minuut.
Hüseynoğlu met een sublieme pass. Vurduk kopt de bal weg. Takvonyan is nu in balbezit. Takvonyan geeft een lange en hoge pass. Cerquinho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Peroba passt de bal met de wreef. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar passt de bal in één keer door. Pasko rent richting de bal. Pasko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Mercedes de bal onder controle te krijgen. Biel is nu in balbezit. Biel probeert naar een medespeler te passen. Cerquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerquinho haalt uit met een fantastische trap. Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. Vurduk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biel probeert naar een medespeler te passen. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerquinho verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
RedDevils77 - Karyna Lulkowo 1:0

25e minuut.
Servida geeft de bal voor. Inworp. Zülfikar met de inworp. Peroba is nu in balbezit. Peroba geeft een hoge lob. Ben David bokst de bal weg. Xilouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RedDevils77 - Karyna Lulkowo 1:1

32e minuut.
Servida passt de bal zonder na te denken. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk passt de bal zonder na te denken. Biel is nu in balbezit. Biel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Daar is Rosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delli Carri is nu in balbezit. Rosta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosta krijgt een gele kaart. Delli Carri raakt geblesseerd tijdens het duel. Delli Carri met een snel genomen vrije trap. Pasko krijgt zijn hoofd ertegen. Ben David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedDevils77 40%, Karyna Lulkowo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RedDevils77 - Karyna Lulkowo 1:1

48e minuut.
Servida probeert naar een medespeler te passen. Takvonyan is nu in balbezit. Takvonyan passt de bal in één keer door. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pasko speelt de bal door. Delli Carri geeft de bal voor. Xilouris rent richting de bal. Xilouris schiet op doel. Ben David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedDevils77 - Karyna Lulkowo 1:2

51e minuut.
Baszczyński speelt de bal door. Biel is nu in balbezit. Met opzet legt Delli Carri zijn tegenspeler op de grond. Delli Carri krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Biel rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biel met de inworp. Özat geeft de bal voor. Cerquinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Hüseynoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Zülfikar met de inworp. Daar is Peroba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peroba geeft een lange en hoge pass. Xilouris is nu in balbezit. Xilouris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Berja geeft een lange en hoge pass. Zülfikar is nu in balbezit. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko geeft een hoge lob. Delli Carri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedDevils77 - Karyna Lulkowo 1:3

62e minuut.
Darby komt het veld opgelopen. Rajtuz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Delli Carri probeert naar een medespeler te passen. Xilouris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piecuch. Xilouris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peroba neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Darby springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Darby is nu in balbezit. Anihla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darby raakt geblesseerd tijdens het duel. Bednarek komt het veld opgelopen. Agăfiţei komt het veld opgelopen. Zagórny komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Zagórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórny met een sublieme pass. Cerquinho is nu in balbezit. Cerquinho haalt uit met een fantastische trap. Berja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hüseynoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei schiet op doel. De bal raakt de paal. Hüseynoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerquinho rent richting de bal. Cerquinho draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RedDevils77 - Karyna Lulkowo 2:3

87e minuut.
Xilouris speelt de bal door. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby geeft een lange en hoge pass. Xilouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilouris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedDevils77 38%, Karyna Lulkowo 62%.
RedDevils77 - Karyna Lulkowo 2:3