Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: OCEAN
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 57256
Przebrzydłe Pączyska PSZCZOŁY KOSAKOWO
n Tactiek moja 442
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
65 gemiddelde waardering 67.7
outstanding Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Kusideł passt de bal in één keer door. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda geeft een lange en hoge pass. Erni rent richting de bal. Erni draait met de bal, schiet en ... Grigore bokst de bal weg.

7e minuut.
Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal met de wreef. Blaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oleszek is nu in balbezit. Oleszek passt de bal in één keer door. Kieszczyński rent richting de bal. Kieszczyński geeft een hoge lob. Erni maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kusideł passt de bal met de wreef. Oleszek is nu in balbezit. Oleszek probeert naar een medespeler te passen. Kieszczyński rent richting de bal. Kieszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Oleszek de bal. Paskov is nu in balbezit. Paskov speelt de bal door. Klungelig pakt Blaszkiewicz de bal. Blaszkiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 58%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przebrzydłe Pączyska - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:0

54e minuut.
Rozdrażewski passt de bal zonder na te denken. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sroka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sroka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turpçu komt het veld opgelopen. Novák komt het veld opgelopen. Blaszkiewicz neemt de hoekschop. Fejkiel kopt de bal weg. Sroka heeft problemen om de bal te vangen. Sroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przebrzydłe Pączyska - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1

60e minuut.
Novák is nu in balbezit. Novák heeft problemen om de bal te vangen. Novák geeft de bal voor. Erni krijgt zijn hoofd ertegen. Grigore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Glonek onderschept slim de pass. Glonek geeft een lange en hoge pass. Novák is nu in balbezit. Novák geeft de bal voor. Erni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Oviedo passt de bal zonder na te denken. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda geeft een lange en hoge pass. Novák geeft een lange en hoge pass. Erni springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Molka passt de bal in één keer door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Malarz komt het veld opgelopen. Boski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Novák is nu in balbezit. Novák geeft de bal voor. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Malarz is nu in balbezit. Malarz haalt uit met een fantastische trap. Grigore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przebrzydłe Pączyska 60%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 40%.
Przebrzydłe Pączyska - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1