Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Elita club Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 56266
Elita club Unia Oświęcim 97
Killerka Tactiek MozeSieUda74
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Siboiu met een sublieme pass. Tognochi rent richting de bal. Tognochi geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Rempała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - Unia Oświęcim 97 0:1

16e minuut.
Hovhannisyan is nu in balbezit. Wieliczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hovhannisyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Siwiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hovhannisyan kopt de bal weg. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elita club - Unia Oświęcim 97 1:1

17e minuut.
Wieliczko is nu in balbezit. Wieliczko passt de bal in één keer door. Tognochi rent richting de bal. Tognochi geeft een hoge lob. Dorobanţ krijgt zijn hoofd ertegen. Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tognochi met een snelle inworp. Wieliczko met een sublieme pass. Idino rent richting de bal. Idino geeft een lange en hoge pass. Vărzaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ruigrok passt de bal zonder na te denken. Reis is nu in balbezit. Prityka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - Unia Oświęcim 97 2:1

30e minuut.
Siboiu rent richting de bal. Siboiu passt de bal met de wreef. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ schiet op doel. Damjanac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ruigrok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wieliczko speelt de bal door. Siboiu speelt de bal door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elita club 54%, Unia Oświęcim 97 46%.
Elita club - Unia Oświęcim 97 2:1

64e minuut.
Steriotis rent richting de bal. Năstase rent richting de bal. Steriotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steriotis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Kocięba komt het veld opgelopen. Papierz komt het veld opgelopen. Kijoś komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tognochi speelt de bal door. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ passt de bal in één keer door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Baudoni geeft een lange en hoge pass. Kocięba rent richting de bal. Kocięba geeft de bal voor. Klungelig pakt Wieliczko de bal. Wieliczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elita club - Unia Oświęcim 97 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elita club 59%, Unia Oświęcim 97 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elita club - Unia Oświęcim 97 2:2