Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karyna Lulkowo Olympique Regal
4422 Tactiek FREE II
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 61.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Koppers speelt de bal door. Siu Ki is nu in balbezit. Siu Ki passt de bal met de wreef. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hüseynoğlu trapt de bal weg van het doel. Siu Ki kopt de bal weg. Berja probeert de bal aan de voet te houden. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Darby kopt de bal weg. Xilouris is nu in balbezit. Cărănică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xilouris moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Xilouris kan niet meer verder spelen. Taller komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Heidemann heeft problemen om de bal te vangen. Berja is nu in balbezit. Heidemann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Heidemann krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Darby kopt de bal weg. Koppers rent richting de bal. Koppers geeft een lange en hoge pass. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pasko met een snelle inworp. Koppers is nu in balbezit. Koppers passt de bal zonder na te denken. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Siu Ki probeert naar een medespeler te passen. Vanderheyden rent richting de bal. Padilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon onderschept slim de pass. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Olympique Regal 1:0

31e minuut.
Berja kan de bal niet met de borst controleren. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berja. Vanderheyden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koppers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Berja de bal. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu bokst de bal weg.

44e minuut.
Koppers probeert naar een medespeler te passen. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata speelt de bal door. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Arce komt het veld opgelopen. Guinhenhas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 64%, Olympique Regal 36%.
Karyna Lulkowo - Olympique Regal 1:0

49e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Guinhenhas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lukajić ... Strafschop! Lukajić krijgt een gele kaart. Guinhenhas raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanderheyden zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hüseynoğlu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Inworp. Rajtuz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Peroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroba probeert naar een medespeler te passen. Taller heeft problemen om de bal te vangen. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby draait met de bal, schiet en ... Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Briante komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Arce geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zülfikar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peroba geeft een lange en hoge pass. Rajtuz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes geeft een hoge lob. Cărănică is nu in balbezit. Darby onderschept slim de pass. Darby draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Arce is nu in balbezit. Peroba begaat een overtreding. Arce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koppers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 60%, Olympique Regal 40%.
Karyna Lulkowo - Olympique Regal 1:0