Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSZCZOŁY KOSAKOWO MKS Pieczewo Olsztyn
moja 442 Tactiek 4-5-1-def
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.1 gemiddelde waardering 70
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


17e minuut.
St. George probeert naar een medespeler te passen. Puńko is nu in balbezit. Việt Thái begaat een overtreding. Việt Thái krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Stahnke passt de bal zonder na te denken. Coudet rent richting de bal. Coudet passt de bal in één keer door. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Coudet passt de bal met de wreef. St. George speelt de bal door. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 0:1

35e minuut.
Szłapka komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Daar is Preece, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preece probeert naar een medespeler te passen. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Szłapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 47%, MKS Pieczewo Olsztyn 53%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 0:2

51e minuut.
Puńko is nu in balbezit. St. George is nu in balbezit. St. George passt de bal zonder na te denken. Preece is nu in balbezit. Preece haalt uit met een fantastische trap. Szłapka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 0:3

53e minuut.
St. George rent richting de bal. Việt Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Szłapka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 0:4

59e minuut.
Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka passt de bal met de wreef. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 1:4

60e minuut.
Loayza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Oviedo geeft een lange en hoge pass. Stahnke kopt de bal weg. Klungelig pakt Oviedo de bal. Loayza is nu in balbezit. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Szłapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sroka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Stahnke onderschept slim de pass. Stahnke geeft de bal voor. Loayza is nu in balbezit. Loayza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 1:5

74e minuut.
Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Konka de bal. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Loayza onderschept slim de pass. Việt Thái tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loayza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Preece onderschept slim de pass. Preece geeft een hoge lob. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 1:6

82e minuut.
Rozdrażewski is nu in balbezit. Rozdrażewski met een sublieme pass. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka passt de bal met de wreef. Boski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Myszka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
St. George kopt de bal weg. Paskov met een sublieme pass. Boski rent richting de bal. Boski geeft de bal voor. Kotowski krijgt zijn hoofd ertegen. Deneuker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 48%, MKS Pieczewo Olsztyn 52%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - MKS Pieczewo Olsztyn 1:6