Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC Naginacze Elita club
5-2-1-2 P Tactiek Killerka
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.9 gemiddelde waardering 64.3
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Fressato geeft een lange en hoge pass. Fortinho kopt de bal weg. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Naginacze - Elita club 0:1

13e minuut.
Siwiński is nu in balbezit. Siwiński geeft een hoge lob. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ... Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Naginacze - Elita club 0:2

15e minuut.
Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger geeft een lange en hoge pass. Giemzik rent richting de bal. Giemzik schiet op doel. Rempała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Naginacze - Elita club 1:2

16e minuut.
Gębicki probeert naar een medespeler te passen. Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński passt de bal in één keer door. Vasques rent richting de bal. Vasques draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vasques kopt de bal weg. Giemzik controleert de bal met de borst. Siwiński maakt een afschuwelijke overtreding. Siwiński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fressato verovert de bal door een tackle van achteren. Fressato met een sublieme pass. Daar is Mochnacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RFC Naginacze - Elita club 2:2

37e minuut.
Reis passt de bal in één keer door. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński passt de bal met de wreef. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Perger passt de bal zonder na te denken. Goszczyński is nu in balbezit. Goszczyński probeert naar een medespeler te passen. Vasques rent richting de bal. Vasques schiet op doel. Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Fressato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perger geeft een hoge lob. Giemzik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Naginacze 45%, Elita club 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFC Naginacze - Elita club 2:2

48e minuut.
Ruigrok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anghel de bal. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Fressato rent richting de bal. Vasques verovert de bal door een tackle van achteren. Vasques met een sublieme pass. Giemzik rent richting de bal. Giemzik draait met de bal, schiet en ... Rempała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Naginacze - Elita club 3:2

59e minuut.
Mochnacz is nu in balbezit. Giemzik verovert de bal door een tackle van achteren. Giemzik speelt de bal door. Daar is Vasques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasques haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan passt de bal in één keer door. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Siwiński geeft de bal voor. Gębicki rent richting de bal. Gębicki geeft een lange en hoge pass. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. del Solar geeft de bal voor. Vasques bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasques draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Perger is nu in balbezit. Perger passt de bal zonder na te denken. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik schiet op doel. Rempała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Naginacze - Elita club 4:2

83e minuut.
Malgiolio verovert de bal door een tackle van achteren. Malgiolio passt de bal in één keer door. Perger probeert naar een medespeler te passen. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński passt de bal zonder na te denken. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik schiet op doel. Rempała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Naginacze - Elita club 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Naginacze 37%, Elita club 63%.
RFC Naginacze - Elita club 5:2