Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Oświęcim 97 The Evil`s
MozeSieUda74 Tactiek 5-3-2 ITA 2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
58.7 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka geeft een hoge lob. Nagelmüller rent richting de bal. Nagelmüller passt de bal met de wreef. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wasiluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo onderschept slim de pass. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - The Evil`s 0:1

3e minuut.
Tognochi is nu in balbezit. Tognochi geeft de bal voor. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Przewoźniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Oświęcim 97 - The Evil`s 1:1

4e minuut.
Rołka speelt de bal door. Siboiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nagelmüller rent richting de bal. Nagelmüller geeft de bal voor. Ruivo springt en kopt de bal. Ertekin bokst de bal weg.

13e minuut.
Năstase geeft een hoge lob. Inworp. Corrias met de inworp. Nagelmüller rent richting de bal. Nagelmüller geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Corrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrias passt de bal zonder na te denken. Nagelmüller rent richting de bal. Nagelmüller geeft een hoge lob. Ruivo krijgt zijn hoofd ertegen. Ertekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Akkaya geeft een lange en hoge pass. Năstase rent richting de bal. Ruivo onderschept slim de pass. Ruivo schiet op doel. Ertekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - The Evil`s 1:2

34e minuut.
Kuś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Corrias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zab geeft een lange en hoge pass. Ruivo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Oświęcim 97 50%, The Evil`s 50%.
Unia Oświęcim 97 - The Evil`s 1:2

47e minuut.
Corrias speelt de bal door. Zab probeert naar een medespeler te passen. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller geeft de bal voor. Murawa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wasiluk passt de bal in één keer door. Tognochi rent richting de bal. Tognochi met een sublieme pass. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Przewoźniak met een harde bal richting middenveld. Nagelmüller kopt de bal weg. Wasiluk probeert de bal met de borst te controleren. Ruivo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Ertekin bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kijoś komt het veld opgelopen. Papierz komt het veld opgelopen. Kocięba komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nagelmüller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corrias geeft de bal voor. Kocięba probeert de bal met de borst te controleren. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Oświęcim 97 46%, The Evil`s 54%.
Unia Oświęcim 97 - The Evil`s 1:2