Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Pieczewo Olsztyn Sereals
4-5-1-def Tactiek Widzew
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71.8 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
St. George geeft een hoge lob. Stahnke kopt de bal weg. Padalini heeft problemen om de bal te vangen. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Mighten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Konka kopt de bal weg. Złotnicki met een sublieme pass. Dmitriev rent richting de bal. Dmitriev geeft een lange en hoge pass. Tok springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
St. George kopt de bal weg. Rezner probeert naar een medespeler te passen. Mara is nu in balbezit. Mara geeft de bal voor. Tok springt en kopt de bal. Deneuker bokst de bal weg.

9e minuut.
Lipiec is nu in balbezit. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok onderschept slim de pass. Tok schiet op doel. Deneuker bokst de bal weg.

11e minuut.
St. George met een sublieme pass. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet probeert naar een medespeler te passen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Loayza komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Złotnicki rent richting de bal. St. George verovert de bal door een tackle van achteren. St. George speelt de bal door. Preece bereikt de bal nog maar net als eerste. Preece haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Şuteu geeft de bal voor. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrup rent richting de bal. Loayza onderschept slim de pass. Loayza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Preece met een sublieme pass. St. George is nu in balbezit. St. George geeft de bal voor. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ... Mighten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rezner is nu in balbezit. Rezner geeft een lange en hoge pass. Coudet geeft een lange en hoge pass. Loayza krijgt zijn hoofd ertegen. Mighten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
St. George is nu in balbezit. St. George passt de bal zonder na te denken. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza schiet op doel. Mighten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Sereals 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pieczewo Olsztyn 54%, Sereals 46%.
MKS Pieczewo Olsztyn - Sereals 1:0

50e minuut.
St. George geeft een hoge lob. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Padalini rent richting de bal. Loayza onderschept slim de pass. Loayza draait met de bal, schiet en ... Mighten bokst de bal weg.

52e minuut.
Konka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coudet rent richting de bal. Coudet passt de bal in één keer door. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
St. George passt de bal zonder na te denken. Preece bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara begaat een overtreding. Mara krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt St. George de bal. St. George geeft een hoge lob. Bugała kopt de bal weg. Bobadilla geeft een hoge lob. Loayza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Handrup geeft de bal voor. Inworp. Coudet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loayza is nu in balbezit. Loayza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tok is nu in balbezit. Lipiec rent richting de bal. Jackiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok schiet op doel. Deneuker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara geeft een lange en hoge pass. Coudet kopt de bal weg. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Sereals 2:0

84e minuut.
Mara met een sublieme pass. Dmitriev heeft problemen om de bal te vangen. Dmitriev met een sublieme pass. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. Deneuker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pieczewo Olsztyn 42%, Sereals 58%.
MKS Pieczewo Olsztyn - Sereals 2:0