Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Yung Boys Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18588
The Best Yung Boys KS Przymorze Wielkie
one Tactiek grom 532a
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
53 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 33.9
outstanding Schieten average
very good Passen weak
incredible Verdedigen poor


1e minuut.
Vignole geeft de bal voor. Mallı is nu in balbezit. Šeks begaat een overtreding. Mallı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rob neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kilkis rent richting de bal. Kilkis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šeks de bal onder controle te krijgen. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund bokst de bal weg.

7e minuut.
Daar is Manitta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manitta geeft een lange en hoge pass. Mallı is nu in balbezit. Mallı schiet op doel. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Granlund trapt de bal weg van het doel. Messias kopt de bal weg. Hui is nu in balbezit. Mallı onderschept slim de pass. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. Manitta geeft een hoge lob. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 1:0

12e minuut.
Dym is nu in balbezit. Kilkis onderschept slim de pass. Daar is Mallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 2:0

14e minuut.
Ćirović passt de bal zonder na te denken. Šeks rent richting de bal. Hui rent richting de bal. Mallı onderschept slim de pass. Mallı schiet op doel. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mallı is nu in balbezit. Mallı draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 3:0

17e minuut.
Tănase is nu in balbezit. Tănase passt de bal zonder na te denken. Manitta is nu in balbezit. Manitta geeft een lange en hoge pass. Mallı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rob rent richting de bal. Rob passt de bal in één keer door. Manitta is nu in balbezit. Manitta geeft de bal voor. Mallı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 4:0

20e minuut.
Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı verovert de bal door een tackle van achteren. Mallı schiet op doel. Granlund bokst de bal weg. Mallı is nu in balbezit. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 5:0

23e minuut.
Tănase met een sublieme pass. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı verovert de bal door een tackle van achteren. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Granlund probeert naar een medespeler te passen. Manitta kopt de bal weg. Mallı rent richting de bal. Mallı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 6:0

25e minuut.
Tănase verovert de bal door een tackle van achteren. Tănase probeert naar een medespeler te passen. Mallı is nu in balbezit. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 7:0

26e minuut.
Manitta passt de bal in één keer door. Tănase probeert naar een medespeler te passen. Hui heeft problemen om de bal te vangen. Mallı is nu in balbezit. Mallı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vignole kopt de bal weg. Rob probeert naar een medespeler te passen. Kwietniak probeert de bal aan de voet te houden. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tănase met een sublieme pass. Daar is Kilkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilkis speelt de bal door. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rob controleert de bal met de borst. Rob met een sublieme pass. Manitta rent richting de bal. Manitta geeft een lange en hoge pass. Mallı maakt een snoekduik en kopt de bal. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Broniarek rent richting de bal. Broniarek geeft de bal voor. Kulczycki kopt de bal weg. Manitta geeft de bal voor. Mallı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kilkis rent richting de bal. Met opzet legt Kwietniak zijn tegenspeler op de grond. Kilkis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilkis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mallı rent richting de bal. Šeks rent richting de bal. Mallı onderschept slim de pass. Mallı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTause onderschept slim de pass. MacTause geeft de bal voor. Mallı rent richting de bal. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manitta zal de hoekschop nemen. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı schiet op doel. Hui probeert de bal aan de voet te houden. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 8:0

44e minuut.
Mallı onderschept slim de pass. Mallı passt de bal zonder na te denken. Tănase speelt de bal door. Klungelig pakt Kilkis de bal. Kilkis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 19%, KS Przymorze Wielkie 81%.
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 8:0

46e minuut.
Pyskaty passt de bal met de wreef. Kwietniak heeft problemen om de bal te vangen. Mallı onderschept slim de pass. Mallı haalt uit met een fantastische trap. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 9:0

49e minuut.
Dembek passt de bal met de wreef. Manitta met een sublieme pass. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 10:0

53e minuut.
Rob rent richting de bal. Rob passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mallı de bal. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 11:0

56e minuut.
Mallı rent richting de bal. Mallı met een sublieme pass. Manitta geeft een hoge lob. Mallı springt en kopt de bal. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tănase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase passt de bal zonder na te denken. Mallı is nu in balbezit. Mallı schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Tănase kopt de bal weg. Daar is Manitta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manitta passt de bal zonder na te denken. Mallı heeft problemen om de bal te vangen. Mallı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rob rent richting de bal. Rob geeft een hoge lob. Mallı is nu in balbezit. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 12:0

70e minuut.
Tănase heeft problemen om de bal te vangen. Tănase geeft de bal voor. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 13:0

71e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Kilkis verovert de bal door een tackle van achteren. Kwietniak rent richting de bal. Kilkis verovert de bal door een tackle van achteren. Kilkis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mallı haalt uit met een fantastische trap. Granlund speelt de bal door. Rob kopt de bal weg. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tănase passt de bal in één keer door. Kilkis rent richting de bal. Kilkis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mallı de bal onder controle te krijgen. Mallı haalt uit met een fantastische trap. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dym geeft een hoge lob. Manitta rent richting de bal. Manitta heeft problemen om de bal te vangen. Manitta geeft een lange en hoge pass. Mallı krijgt zijn hoofd ertegen. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rob onderschept slim de pass. Rob passt de bal met de wreef. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta geeft de bal voor. Mallı krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 14:0

86e minuut.
Tănase passt de bal in één keer door. Daar is Manitta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallı rent richting de bal. Mallı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 15:0

88e minuut.
Rob is nu in balbezit. Rob passt de bal zonder na te denken. Manitta rent richting de bal. Manitta geeft de bal voor. Mallı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Dym geeft een hoge lob. Buitenspel voor Suchan. Goede buitenspelval van de verdediging. Messias neemt vlug de vrije trap. Mallı is nu in balbezit. Mallı draait met de bal, schiet en ... Granlund bokst de bal weg. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 16%, KS Przymorze Wielkie 84%.
The Best Yung Boys - KS Przymorze Wielkie 16:0