Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kasztan Demoney
HOH Tactiek pA2łasz
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lahanacı is nu in balbezit. Lahanacı speelt de bal door. Uhřík speelt de bal door. Pohl is nu in balbezit. Pohl schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Uhřík kopt de bal weg. Daar is Kapsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohl krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Nijholt met de inworp. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magiera. Magiera krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De Groen is nu in balbezit. De Groen probeert naar een medespeler te passen. Nijholt rent richting de bal. Nijholt geeft de bal voor. Bakhmetyev maakt een snoekduik en kopt de bal. dos Quarteis bokst de bal weg. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - Demoney 0:1

21e minuut.
Trzaska geeft een lange en hoge pass. Maínz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scharf zal de hoekschop nemen. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen. Perämäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Uhřík passt de bal in één keer door. Lima speelt de bal door. Lahanacı is nu in balbezit. Lahanacı geeft een hoge lob. Pohl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Davran speelt de bal door. Uhřík is nu in balbezit. Uhřík passt de bal zonder na te denken. Pohl is nu in balbezit. Pohl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nijholt probeert naar een medespeler te passen. Lima is nu in balbezit. Bakhmetyev onderschept slim de pass. Bakhmetyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - Demoney 0:2

34e minuut.
Uhřík is nu in balbezit. Uhřík geeft een hoge lob. Pohl rent richting de bal. Pohl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Perämäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lahanacı rent richting de bal. Lahanacı probeert naar een medespeler te passen. Kapsis rent richting de bal. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Trzaska rent richting de bal. Uhřík speelt de bal door. Scharf geeft de bal voor. Pohl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - Demoney 1:2

43e minuut.
Berteloot is nu in balbezit. Torkonjak onderschept slim de pass. Lakis begaat een overtreding. Lakis krijgt een gele kaart. Torkonjak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torkonjak wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kasztan 32%, Demoney 68%.
KS Kasztan - Demoney 1:2

46e minuut.
Llanes komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lima kopt de bal weg. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahanacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahanacı geeft de bal voor. Llanes maakt een snoekduik en kopt de bal. Perämäki bokst de bal weg.

71e minuut.
Trzaska is nu in balbezit. Trzaska passt de bal zonder na te denken. Scharf rent richting de bal. Scharf geeft een lange en hoge pass. Llanes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Uhřík speelt de bal door. Lahanacı rent richting de bal. Lahanacı speelt de bal door. Llanes is nu in balbezit. Llanes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kasztan 25%, Demoney 75%.
KS Kasztan - Demoney 1:2