Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans Tauzen FC
XXXX5212better2 Tactiek expelliarmus
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten very good
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Orkopoulos passt de bal met de wreef. Praščević is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nəcəfzadə ... Strafschop! Nəcəfzadə krijgt een gele kaart. Praščević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Możdżonek neemt de penalty, wat een uithaal! Fayet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Calero passt de bal in één keer door. Kwilecki rent richting de bal. Żaczek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żaczek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kwilecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čirjak met een snel genomen vrije trap. Kwilecki kopt de bal weg. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Calero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Čirjak de bal. Čirjak geeft de bal voor. Kwilecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Čirjak speelt de bal door. Orkopoulos is nu in balbezit. Orkopoulos passt de bal zonder na te denken. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 48%, Tauzen FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harpagans - Tauzen FC 0:0

73e minuut.
Nəcəfzadə speelt de bal door. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft een hoge lob. Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazanowski. Calero raakt geblesseerd tijdens het duel. Kełkowiecki komt het veld opgelopen. Čirjak met een snel genomen vrije trap. Calero met een sublieme pass. Čirjak geeft een hoge lob. Cotea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Calero geeft een hoge lob. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lichnerowicz komt het veld opgelopen. Raidam komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kazanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerber rent richting de bal. Cerber passt de bal met de wreef. Orkopoulos is nu in balbezit. Orkopoulos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 47%, Tauzen FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harpagans - Tauzen FC 0:0