Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24518
Demoney KS Przymorze Wielkie
pA2łasz Tactiek grom 532a
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 33.5
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Nijholt met een sublieme pass. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov passt de bal in één keer door. Bakhmetyev rent richting de bal. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Granlund trapt de bal weg. Gornakov kopt de bal weg. Bakhmetyev rent richting de bal. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nijholt passt de bal met de wreef. Gornakov rent richting de bal. Gornakov passt de bal met de wreef. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 1:0

24e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Nijholt is nu in balbezit. Nijholt passt de bal met de wreef. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 2:0

25e minuut.
Pyskaty passt de bal zonder na te denken. Zepeda geeft een hoge lob. Torkonjak kopt de bal weg. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakhmetyev rent richting de bal. Bakhmetyev geeft een lange en hoge pass. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bakhmetyev probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nijholt is nu in balbezit. Nijholt speelt de bal door. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 3:0

32e minuut.
Gornakov passt de bal in één keer door. De Groen is nu in balbezit. De Groen geeft een hoge lob. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zepeda geeft de bal voor. Bakhmetyev kopt de bal weg. Šeks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hui ... Strafschop! Torkonjak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torkonjak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 4:0

34e minuut.
Bakhmetyev passt de bal in één keer door. Gornakov rent richting de bal. Gornakov geeft de bal voor. Bakhmetyev rent richting de bal. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gornakov neemt de hoekschop. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Nijholt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zepeda de bal. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nijholt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zepeda de bal. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak schiet op doel. Granlund bokst de bal weg.

45e minuut.
Nijholt passt de bal in één keer door. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda geeft een lange en hoge pass. Bakhmetyev krijgt zijn hoofd ertegen. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 34%, KS Przymorze Wielkie 66%.
Demoney - KS Przymorze Wielkie 5:0

47e minuut.
Zepeda speelt de bal door. Gornakov geeft een lange en hoge pass. Bakhmetyev kopt de bal weg. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. Inworp. Gornakov met de inworp. Daar is Bakhmetyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Zepeda passt de bal in één keer door. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 6:0

57e minuut.
Šeks geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gornakov met een snelle inworp. Daar is Bakhmetyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ... Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Broniarek probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gornakov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bakhmetyev heeft problemen om de bal te vangen. Bakhmetyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gornakov geeft een lange en hoge pass. Torkonjak kopt de bal weg. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda geeft de bal voor. Bakhmetyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 7:0

61e minuut.
Guła komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Poirier passt de bal met de wreef. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 8:0

66e minuut.
Doeltrap. Perämäki trapt de bal weg van het doel. Nijholt kopt de bal weg. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Guła kopt de bal weg. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev geeft een lange en hoge pass. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 9:0

68e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak schiet op doel. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zepeda zal de hoekschop nemen. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak passt de bal in één keer door. Bakhmetyev rent richting de bal. Bakhmetyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kwietniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła begaat een overtreding. Guła krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Nijholt met een sublieme pass. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Klungelig pakt Guła de bal. Guła geeft een lange en hoge pass. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak schiet op doel. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 10:0

88e minuut.
Šerpetis geeft een hoge lob. Bakhmetyev kopt de bal weg. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 11:0

89e minuut.
Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lafazanis komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Torkonjak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šeks de bal. Dym rent richting de bal. Nijholt onderschept slim de pass. Nijholt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - KS Przymorze Wielkie 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 34%, KS Przymorze Wielkie 66%.
Demoney - KS Przymorze Wielkie 12:0