Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Bossy chz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 29999
FC EMPAT Tauzen FC
barazwzj Tactiek expelliarmus
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
67.1 gemiddelde waardering 63.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Daar is Witek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witek geeft de bal voor. Kiesel probeert de bal met de borst te controleren. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Fayet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Gastó rent richting de bal. Gastó passt de bal zonder na te denken. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio schiet op doel. Fayet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski geeft de bal voor. Cimaglio kopt de bal weg. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Fayet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal zonder na te denken. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EMPAT - Tauzen FC 0:1

35e minuut.
Čirjak rent richting de bal. Gastó verovert de bal door een tackle van achteren. Gastó passt de bal zonder na te denken. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Fayet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio is nu in balbezit. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Kwilecki is nu in balbezit. Met opzet legt Topek zijn tegenspeler op de grond. Kwilecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kwilecki kan niet meer verder spelen. Bizoń komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Čirjak is nu in balbezit. Čirjak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero geeft de bal voor. Bizoń krijgt zijn hoofd ertegen. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Di Riso heeft problemen om de bal te vangen. Di Riso met een sublieme pass. Erić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste onderschept slim de pass. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EMPAT 32%, Tauzen FC 68%.
FC EMPAT - Tauzen FC 0:1

55e minuut.
Foglar geeft een lange en hoge pass. Topek kopt de bal weg. Kiesel is nu in balbezit. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass. Bolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Calero is nu in balbezit. Topek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero passt de bal zonder na te denken. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian haalt uit met een fantastische trap. Frimodig bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Kełkowiecki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Foglar geeft een lange en hoge pass. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EMPAT - Tauzen FC 0:2

80e minuut.
Sitarz passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Foglar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foglar krijgt een gele kaart. Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raidam komt het veld opgelopen. Lichnerowicz komt het veld opgelopen. Cimaglio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fayet bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cimaglio is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gastó is nu in balbezit. Gastó geeft de bal voor. Lumiste rent richting de bal. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Fayet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EMPAT - Tauzen FC 1:2

81e minuut.
Bizoń heeft problemen om de bal te vangen. Sitarz met een sublieme pass. Witek is nu in balbezit. Witek geeft een lange en hoge pass. Lumiste krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chesi geeft de bal voor. Calero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki geeft de bal voor. Bizoń maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EMPAT - Tauzen FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EMPAT 38%, Tauzen FC 62%.
FC EMPAT - Tauzen FC 1:3