Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans FC EMPAT
XXXX5212better2 Tactiek barazwzj
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
63.1 gemiddelde waardering 68.4
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Nerli probeert naar een medespeler te passen. Możdżonek rent richting de bal. Di Riso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Riso krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Castro kopt de bal weg. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kazanowski kopt de bal weg. Gastó geeft een lange en hoge pass. Daar is Kazanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcruni verovert de bal door een tackle van achteren. Arcruni geeft een lange en hoge pass. Lumiste rent richting de bal. Lumiste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Orkopoulos kopt de bal weg. Praščević rent richting de bal. Gastó begaat een overtreding. Gastó krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gastó rent richting de bal. Gastó passt de bal met de wreef. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 64%, FC EMPAT 36%.
FC Harpagans - FC EMPAT 0:1

50e minuut.
Cimaglio kopt de bal weg. Lumiste rent richting de bal. Grycki is nu in balbezit. Lumiste onderschept slim de pass. Lumiste draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Nerli probeert naar een medespeler te passen. Żaczek geeft de bal voor. Barczewski kopt de bal weg. Lumiste controleert de bal met de borst. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Cotea bokst de bal weg.

76e minuut.
Topek is nu in balbezit. Topek met een sublieme pass. Witek is nu in balbezit. Witek geeft een hoge lob. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

83e minuut.
Di Riso geeft de bal voor. Witek kopt de bal weg. Samarone probeert de bal met de borst te controleren. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Gastó speelt de bal door. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Chong geeft een lange en hoge pass. Daar is Arcruni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos draait met de bal, schiet en ... Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 69%, FC EMPAT 31%.
FC Harpagans - FC EMPAT 0:1