Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kobierzyn Promień
4-4-2 OPT Tactiek bezpieczna
49% Balbezit 51%
7% Spel op eigen helft 93%
80 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 27.2
outstanding Schieten poor
formidable Passen poor
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Thurman rent richting de bal. Thurman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pazurek de bal. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 1:0

2e minuut.
Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurman onderschept slim de pass. Thurman passt de bal zonder na te denken. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Töre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 2:0

4e minuut.
Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski probeert naar een medespeler te passen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Töre met een harde bal richting middenveld. Dmochowski kopt de bal weg. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 3:0

6e minuut.
Polkowski passt de bal met de wreef. Doeltrap. Töre met een harde bal richting middenveld. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Berg is nu in balbezit. Berg probeert naar een medespeler te passen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 4:0

10e minuut.
Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 5:0

12e minuut.
Thurman is nu in balbezit. Thurman passt de bal in één keer door. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 6:0

14e minuut.
Thurman onderschept slim de pass. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 7:0

14e minuut.
Thurman met de inworp. Polkowski speelt de bal door. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 8:0

16e minuut.
Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dmochowski de bal. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski schiet op doel. Töre bokst de bal weg. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 9:0

18e minuut.
Radacki probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 10:0

23e minuut.
Polkowski is nu in balbezit. Polkowski passt de bal in één keer door. Radacki met een sublieme pass. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 11:0

25e minuut.
Ivan rent richting de bal. Dmochowski onderschept slim de pass. Dmochowski met een sublieme pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 12:0

26e minuut.
Thurman met de inworp. Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 13:0

27e minuut.
Thurman onderschept slim de pass. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski probeert naar een medespeler te passen. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radacki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dmochowski springt en kopt de bal. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 14:0

29e minuut.
Klungelig pakt Polkowski de bal. Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dmochowski de bal. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 15:0

31e minuut.
Thurman met een sublieme pass. Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 16:0

31e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Töre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 17:0

33e minuut.
Thurman met een snelle inworp. Polkowski speelt de bal door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Töre trapt de bal weg van het doel. Radacki heeft problemen om de bal te vangen. Sowa is nu in balbezit. Radacki onderschept slim de pass. Radacki haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dmochowski de bal. Dmochowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Thurman speelt de bal door. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 18:0

36e minuut.
Szudrowicz rent richting de bal. Dmochowski onderschept slim de pass. Dmochowski met een sublieme pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 19:0

37e minuut.
Lamoureux met een sublieme pass. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman geeft de bal voor. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Polkowski rent richting de bal. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 20:0

40e minuut.
Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Töre met een sublieme pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal met de wreef. Thurman met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 21:0

43e minuut.
Töre probeert naar een medespeler te passen. Niedziela geeft een lange en hoge pass. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 8%, Promień 92%.
AC Kobierzyn - Promień 21:0

46e minuut.
Dmochowski passt de bal met de wreef. Töre met een sublieme pass. Radacki kopt de bal weg. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Töre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dmochowski de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 22:0

48e minuut.
Çankırılılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılılar geeft een hoge lob. Radacki probeert naar een medespeler te passen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 23:0

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reede komt het veld opgelopen. Kurşuncu komt het veld opgelopen. Geerinckx komt het veld opgelopen. Thurman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dmochowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Radacki de bal onder controle te krijgen. Radacki met een sublieme pass. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ... Töre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 24:0

52e minuut.
Radacki haalt uit met een fantastische trap. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Dmochowski de bal onder controle te krijgen. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman passt de bal in één keer door. Radacki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx met een sublieme pass. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 25:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Töre trapt de bal weg. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 26:0

56e minuut.
Luźny probeert de bal aan de voet te houden. Töre speelt de bal door. Reede kopt de bal weg. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel. Töre bokst de bal weg.

58e minuut.
Thurman met een sublieme pass. Daar is Kurşuncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 27:0

59e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak passt de bal met de wreef. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 28:0

60e minuut.
Reede probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski met een sublieme pass. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 29:0

61e minuut.
Thurman probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski is nu in balbezit. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Berg de bal. Radacki met een sublieme pass. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Thurman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 30:0

66e minuut.
Radacki met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurşuncu de bal. Kurşuncu met een sublieme pass. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 31:0

68e minuut.
Inworp. Thurman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Radacki heeft problemen om de bal te vangen. Radacki met een sublieme pass. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 32:0

70e minuut.
Dmochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman is nu in balbezit. Thurman passt de bal met de wreef. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 33:0

71e minuut.
Klungelig pakt Maze de bal. Maze passt de bal met de wreef. Reede met een sublieme pass. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thurman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dmochowski krijgt zijn hoofd ertegen. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurşuncu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 34:0

73e minuut.
Thurman met de inworp. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurşuncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 35:0

74e minuut.
Sánchez Concha is nu in balbezit. Sánchez Concha geeft een hoge lob. Buelinckx kopt de bal weg. Geerinckx heeft problemen om de bal te vangen. Reede probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 36:0

76e minuut.
Dmochowski speelt de bal door. Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki met een sublieme pass. Kurşuncu heeft problemen om de bal te vangen. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 37:0

78e minuut.
Szudrowicz probeert de bal aan de voet te houden. Thurman is nu in balbezit. Thurman passt de bal in één keer door. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 38:0

80e minuut.
Szudrowicz rent richting de bal. Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman met een sublieme pass. Radacki rent richting de bal. Radacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 39:0

81e minuut.
Geerinckx onderschept slim de pass. Geerinckx met een sublieme pass. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 40:0

82e minuut.
Berg met een sublieme pass. Ţugurlan speelt de bal door. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu schiet op doel. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Radacki met een sublieme pass. Geerinckx heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu schiet op doel. Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 41:0

85e minuut.
Luźny passt de bal in één keer door. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Radacki met een sublieme pass. Reede met een sublieme pass. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 42:0

87e minuut.
Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu schiet op doel. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 43:0

88e minuut.
Thurman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geerinckx met een sublieme pass. Radacki heeft problemen om de bal te vangen. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Reede met een sublieme pass. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Promień 44:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 6%, Promień 94%.
AC Kobierzyn - Promień 44:0