Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Mikule Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11619
Tauzen FC KS Przymorze Wielkie
expelliarmus Tactiek grom 532a
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 35.2
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen zwak
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Calero passt de bal in één keer door. Gabrian rent richting de bal. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Bizoń rent richting de bal. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 1:0

10e minuut.
Erić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojemiachin begaat een overtreding. Erić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bizoń kopt de bal weg. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 2:0

12e minuut.
Bizoń rent richting de bal. Cruz rent richting de bal. Kwietniak onderschept slim de pass. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bizoń passt de bal met de wreef. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Calero passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Hui is nu in balbezit. Cruz onderschept slim de pass. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Steffen heeft problemen om de bal te vangen. Steffen geeft een lange en hoge pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 3:0

20e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 4:0

27e minuut.
Broniarek geeft de bal voor. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian passt de bal in één keer door. Bizoń rent richting de bal. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Hui speelt de bal door. Dembek is nu in balbezit. Steffen maakt een afschuwelijke overtreding. Steffen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gabrian kopt de bal weg. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal met de wreef. Bizoń rent richting de bal. Bizoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 5:0

33e minuut.
Calero passt de bal zonder na te denken. Gabrian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broniarek. Broniarek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Šeks geeft de bal voor. Inworp. Gabrian met de inworp. Steffen is nu in balbezit. Steffen geeft een lange en hoge pass. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal zonder na te denken. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 6:0

41e minuut.
Dym bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz geeft een lange en hoge pass. Bizoń rent richting de bal. Bizoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Broniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero probeert naar een medespeler te passen. Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffen geeft een lange en hoge pass. Cruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 36%, KS Przymorze Wielkie 64%.
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 6:0

46e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal in één keer door. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Kwietniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 7:0

55e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft een hoge lob. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Šeks probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffen passt de bal in één keer door. Calero geeft de bal voor. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 8:0

59e minuut.
Bizoń met een sublieme pass. Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal in één keer door. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Erić heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian rent richting de bal. Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Steffen met een sublieme pass. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Bizoń krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 9:0

65e minuut.
Ćirović passt de bal met de wreef. Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz schiet op doel. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 10:0

66e minuut.
Foglar probeert naar een medespeler te passen. Calero is nu in balbezit. Calero met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 11:0

68e minuut.
Suchan speelt de bal door. Ćirović speelt de bal door. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bizoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bizoń speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 12:0

71e minuut.
Lichnerowicz komt het veld opgelopen. Daron komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Steffen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steffen met een sublieme pass. Bizoń rent richting de bal. Bizoń schiet op doel. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 13:0

75e minuut.
Raidam komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daron heeft problemen om de bal te vangen. Daron passt de bal met de wreef. Steffen speelt de bal door. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 14:0

88e minuut.
Steffen onderschept slim de pass. Steffen geeft een hoge lob. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 15:0

90e minuut.
Nəcəfzadə speelt de bal door. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron geeft een lange en hoge pass. Bizoń heeft problemen om de bal te vangen. Bizoń schiet op doel. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 22%, KS Przymorze Wielkie 78%.
Tauzen FC - KS Przymorze Wielkie 16:0