Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22605
Demoney AC Kobierzyn
pA2łasz Tactiek 4-4-2 OPT
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.7 gemiddelde waardering 58.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsis onderschept slim de pass. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny geeft een lange en hoge pass. Torkonjak krijgt zijn hoofd ertegen. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Poirier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poirier begaat een overtreding. Poirier krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Thurman met een sublieme pass. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski passt de bal in één keer door. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Magiera de bal. Magiera met een sublieme pass. Daar is Stołeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stołeczny geeft een hoge lob. Bakhmetyev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pazurek kopt de bal weg. Šerpetis probeert de bal aan de voet te houden. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski schiet op doel. Kubitschek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - AC Kobierzyn 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Pazurek de bal. Poirier rent richting de bal. Met opzet legt Pazurek zijn tegenspeler op de grond. Pazurek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Inworp. Stołeczny met de inworp. Magiera geeft de bal voor. Bakhmetyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuesta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 60%, AC Kobierzyn 40%.
Demoney - AC Kobierzyn 0:1

51e minuut.
Berg speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal zonder na te denken. Thurman rent richting de bal. Thurman geeft een hoge lob. Kubitschek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Geerinckx komt het veld opgelopen. Reede komt het veld opgelopen. Kurşuncu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nijholt heeft problemen om de bal te vangen. Nijholt geeft de bal voor. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demoney - AC Kobierzyn 1:1

59e minuut.
Dmochowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maínz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Torkonjak kopt de bal weg. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mojić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nijholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijholt geeft de bal voor. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ... Cuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - AC Kobierzyn 2:1

78e minuut.
Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki passt de bal zonder na te denken. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu schiet op doel. Kubitschek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demoney - AC Kobierzyn 2:2

84e minuut.
Nijholt geeft een hoge lob. Buelinckx is nu in balbezit. Ţugurlan is nu in balbezit. Torkonjak verovert de bal door een tackle van achteren. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Stołeczny geeft de bal voor. Bakhmetyev kopt de bal weg. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maze de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 42%, AC Kobierzyn 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demoney - AC Kobierzyn 2:2