Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: KS Kasztan Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30414
KS Kasztan A.C. Klocki
HOH Tactiek N-6
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
66.8 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Scharf speelt de bal door. Pohl is nu in balbezit. Bărnuţiu begaat een overtreding. Bărnuţiu krijgt een gele kaart. Pohl raakt geblesseerd tijdens het duel. Uhřík komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gramšas met een sublieme pass. Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Scharf bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharf schiet op doel. Tršinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Davran probeert naar een medespeler te passen. Berteloot geeft een lange en hoge pass. Tršinski controleert de bal met de borst. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - A.C. Klocki 1:0

27e minuut.
Prăscan met een snelle inworp. Scharf geeft de bal voor. Hristoskov heeft problemen om de bal te vangen. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ... Tršinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lakis geeft een hoge lob. Uhřík kopt de bal weg. Scharf is nu in balbezit. Scharf geeft een hoge lob. Pohl maakt een snoekduik en kopt de bal. Tršinski bokst de bal weg.

33e minuut.
Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Scharf bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharf geeft een lange en hoge pass. Pohl maakt een snoekduik en kopt de bal. Tršinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hristoskov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pohl rent richting de bal. Dayan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohl raakt geblesseerd tijdens het duel. Uhřík komt bij de bal en schiet. Tršinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - A.C. Klocki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kasztan 33%, A.C. Klocki 67%.
KS Kasztan - A.C. Klocki 2:0

48e minuut.
Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov geeft een hoge lob. Crnogorac heeft problemen om de bal te vangen. Gramšas rent richting de bal. Gramšas geeft de bal voor. Tršinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dayan is nu in balbezit. Davran verovert de bal door een tackle van achteren. Křešický onderschept slim de pass. Křešický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - A.C. Klocki 2:1

51e minuut.
Prăscan geeft de bal voor. Inworp. Kołecki met een snelle inworp. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kasztan - A.C. Klocki 2:2

55e minuut.
Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska geeft de bal voor. Pohl is nu in balbezit. Pohl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - A.C. Klocki 3:2

58e minuut.
Bărnuţiu geeft een hoge lob. Berteloot is nu in balbezit. Křešický verovert de bal door een tackle van achteren. Křešický draait met de bal, schiet en ... dos Quarteis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kasztan - A.C. Klocki 3:3

61e minuut.
Daar is Trzaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahanacı geeft een hoge lob. Scharf is nu in balbezit. Scharf geeft een hoge lob. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahanacı verovert de bal door een tackle van achteren. Lahanacı probeert naar een medespeler te passen. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ... Tršinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Uhřík passt de bal in één keer door. Daar is Scharf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scharf geeft een hoge lob. Pohl rent richting de bal. Pohl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kasztan - A.C. Klocki 4:3

86e minuut.
Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Tršinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kasztan 35%, A.C. Klocki 65%.
KS Kasztan - A.C. Klocki 4:3