Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Promień Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30557
Promień WRBL Cavaliers
bezpieczna Tactiek cuba
54% Balbezit 46%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 68
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Ghişoiu probeert naar een medespeler te passen. Olwert met een sublieme pass. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. Töre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu met een sublieme pass. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:1

4e minuut.
Boboci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olwert heeft problemen om de bal te vangen. Olwert passt de bal in één keer door. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:2

6e minuut.
Karasiewicz speelt de bal door. Töre probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:3

7e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karasiewicz passt de bal zonder na te denken. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:4

9e minuut.
García Menéndez speelt de bal door. Olwert heeft problemen om de bal te vangen. Olwert passt de bal in één keer door. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karasiewicz met een sublieme pass. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:5

11e minuut.
Ghişoiu kopt de bal weg. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:6

13e minuut.
Boboci met een sublieme pass. Daar is Ghişoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:7

14e minuut.
Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz passt de bal met de wreef. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:8

15e minuut.
Weinstock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu speelt de bal door. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:9

16e minuut.
Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:10

18e minuut.
Boboci speelt de bal door. Olwert is nu in balbezit. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Weinstock is nu in balbezit. Weinstock passt de bal met de wreef. Olwert is nu in balbezit. Olwert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:11

21e minuut.
Ivan rent richting de bal. Boboci verovert de bal door een tackle van achteren. Boboci passt de bal zonder na te denken. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karasiewicz speelt de bal door. Olwert is nu in balbezit. Olwert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:12

23e minuut.
Inworp. Cywiński komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Boboci heeft problemen om de bal te vangen. Boboci met een sublieme pass. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boboci speelt de bal door. Ghişoiu rent richting de bal. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:13

27e minuut.
Ghişoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Olwert is nu in balbezit. Olwert schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Boboci rent richting de bal. Boboci probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:14

30e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Boboci is nu in balbezit. Boboci passt de bal zonder na te denken. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert draait met de bal, schiet en ... Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boboci onderschept slim de pass. Boboci speelt de bal door. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:15

32e minuut.
Boboci verovert de bal door een tackle van achteren. Boboci probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:16

34e minuut.
Sánchez Concha speelt de bal door. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz passt de bal met de wreef. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghişoiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:17

37e minuut.
Töre met een sublieme pass. Boboci kopt de bal weg. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz schiet op doel. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:18

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boboci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz rent richting de bal. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:19

41e minuut.
Ivan passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boboci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karasiewicz springt en kopt de bal. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:20

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boboci met een snelle inworp. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:21

44e minuut.
Weinstock verovert de bal door een tackle van achteren. Weinstock probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 95%, WRBL Cavaliers 5%.
Promień - WRBL Cavaliers 0:22

47e minuut.
Boboci rent richting de bal. Boboci probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sowa onderschept slim de pass. Boboci bereikt de bal nog maar net als eerste. Boboci met een sublieme pass. Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Boboci met een snelle inworp. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu passt de bal in één keer door. Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz schiet op doel. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:23

50e minuut.
Lamoureux rent richting de bal. Lamoureux probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maciesiak de bal. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:24

52e minuut.
Ðalović geeft een hoge lob. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:25

54e minuut.
Olwert is nu in balbezit. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz schiet op doel. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:26

56e minuut.
Boboci passt de bal zonder na te denken. Weinstock heeft problemen om de bal te vangen. Weinstock passt de bal in één keer door. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boboci is nu in balbezit. Boboci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Maciesiak trapt de bal weg van het doel. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert passt de bal zonder na te denken. Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:27

59e minuut.
Boboci is nu in balbezit. Boboci passt de bal in één keer door. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:28

61e minuut.
Boboci is nu in balbezit. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz passt de bal met de wreef. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Töre trapt de bal weg van het doel. Boboci kopt de bal weg. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:29

63e minuut.
Luźny passt de bal in één keer door. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz rent richting de bal. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu schiet op doel. Töre bokst de bal weg. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:30

65e minuut.
Szudrowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diri komt het veld opgelopen.

66e minuut.
García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez passt de bal met de wreef. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu schiet op doel. Töre bokst de bal weg. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:31

68e minuut.
Weinstock passt de bal met de wreef. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz passt de bal in één keer door. Olwert rent richting de bal. Olwert schiet op doel. Töre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:32

69e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu speelt de bal door. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:33

70e minuut.
Ivan rent richting de bal. Karasiewicz onderschept slim de pass. Daar is Ghişoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ... Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:34

73e minuut.
Töre speelt de bal door. Boboci kopt de bal weg. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz schiet op doel. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:35

75e minuut.
Ivan onderschept slim de pass. Ivan met een sublieme pass. Cywiński rent richting de bal. Boboci verovert de bal door een tackle van achteren. Boboci geeft een hoge lob. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:36

76e minuut.
Ghişoiu rent richting de bal. Sowa is nu in balbezit. Ghişoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:37

78e minuut.
Olwert met een sublieme pass. Boboci bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:38

78e minuut.
Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weinstock verovert de bal door een tackle van achteren. Weinstock passt de bal met de wreef. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boboci bereikt de bal nog maar net als eerste. Boboci geeft de bal voor. Olwert rent richting de bal. Olwert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:39

83e minuut.
Ghişoiu rent richting de bal. Karasiewicz is nu in balbezit. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:40

85e minuut.
Olwert rent richting de bal. Olwert speelt de bal door. Boboci speelt de bal door. Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:41

86e minuut.
Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghişoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghişoiu schiet op doel. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:42

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boboci met de inworp. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu schiet op doel. Töre bokst de bal weg. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:43

89e minuut.
Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu rent richting de bal. Olwert is nu in balbezit. Olwert haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:44

90e minuut.
Daar is Sánchez Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz is nu in balbezit. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - WRBL Cavaliers 0:45

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 97%, WRBL Cavaliers 3%.
Promień - WRBL Cavaliers 0:45