Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Promień Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28584
Promień FC EMPAT
bezpieczna Tactiek barazwzj
52% Balbezit 48%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 89
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 63.4
average Schieten incredible
weak Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Gastó speelt de bal door. Topek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topek speelt de bal door. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:1

4e minuut.
Sitarz is nu in balbezit. Sitarz passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Cimaglio heeft problemen om de bal te vangen. Cimaglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:2

5e minuut.
Brągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Castro geeft een hoge lob. Lumiste maakt een snoekduik en kopt de bal. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:3

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witek met de inworp. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:4

7e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:5

7e minuut.
Sowa speelt de bal door. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki met een sublieme pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Töre met een sublieme pass. Topek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lumiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:6

10e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro speelt de bal door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:7

11e minuut.
Lamoureux geeft de bal voor. Gastó kopt de bal weg. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:8

14e minuut.
Di Riso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lumiste de bal. Lumiste met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cimaglio controleert de bal met de borst. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:9

15e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro probeert naar een medespeler te passen. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:10

16e minuut.
Witek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitarz speelt de bal door. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:11

17e minuut.
Sánchez Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Concha passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Witek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:12

18e minuut.
Töre met een sublieme pass. Di Riso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Riso passt de bal met de wreef. Lumiste rent richting de bal. Lumiste passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Töre trapt de bal weg. da Silva rent richting de bal. da Silva passt de bal zonder na te denken. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio schiet op doel. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek passt de bal zonder na te denken. Cimaglio probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:13

22e minuut.
Töre probeert naar een medespeler te passen. Gastó kopt de bal weg. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:14

23e minuut.
Witek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:15

24e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:16

25e minuut.
Töre trapt de bal weg van het doel. Sitarz kopt de bal weg. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:17

26e minuut.
Neteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek rent richting de bal. Witek passt de bal zonder na te denken. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglio probeert naar een medespeler te passen. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:18

29e minuut.
Lamoureux rent richting de bal. Lamoureux speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witek neemt de hoekschop. Sitarz kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:19

30e minuut.
Lumiste is nu in balbezit. Lumiste probeert naar een medespeler te passen. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio schiet op doel. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:20

31e minuut.
Witek verovert de bal door een tackle van achteren. Witek speelt de bal door. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:21

32e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Sitarz heeft problemen om de bal te vangen. Sitarz probeert naar een medespeler te passen. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:22

34e minuut.
Sitarz is nu in balbezit. Sitarz passt de bal in één keer door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:23

34e minuut.
Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Castro is nu in balbezit. Sitarz probeert naar een medespeler te passen. Lumiste rent richting de bal. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:24

36e minuut.
Witek met de inworp. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Daar is Cimaglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:25

37e minuut.
Daar is Sitarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitarz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Castro de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:26

38e minuut.
Neteland is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Witek speelt de bal door. Daar is Cimaglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:27

39e minuut.
Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Lamoureux heeft problemen om de bal te vangen. Castro speelt de bal door. Lumiste rent richting de bal. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Di Riso speelt de bal door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste met een sublieme pass. Klungelig pakt Cimaglio de bal. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro passt de bal met de wreef. Daar is Cimaglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:28

42e minuut.
Sowa speelt de bal door. Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio schiet op doel. Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:29

45e minuut.
Castro met een sublieme pass. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste passt de bal met de wreef. Daar is Cimaglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 98%, FC EMPAT 2%.
Promień - FC EMPAT 0:30

46e minuut.
Cimaglio met een sublieme pass. Lumiste met een sublieme pass. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:31

48e minuut.
Ivan met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castro kopt de bal weg. Gastó geeft een lange en hoge pass. Töre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cimaglio maakt een snoekduik en kopt de bal. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:32

49e minuut.
Ðalović passt de bal in één keer door. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:33

51e minuut.
Witek met de inworp. Castro probeert naar een medespeler te passen. Cimaglio heeft problemen om de bal te vangen. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:34

52e minuut.
Witek neemt de hoekschop. Castro kopt de bal weg. Gastó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastó haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz passt de bal zonder na te denken. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:35

54e minuut.
Cimaglio speelt de bal door. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:36

55e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Lumiste de bal. Lumiste met een sublieme pass. Klungelig pakt Cimaglio de bal. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:37

58e minuut.
Çankırılılar geeft een hoge lob. Sitarz speelt de bal door. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste schiet op doel. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:38

60e minuut.
Lumiste rent richting de bal. Lumiste met een sublieme pass. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio schiet op doel. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:39

62e minuut.
Witek passt de bal met de wreef. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio schiet op doel. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:40

63e minuut.
Witek passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:41

64e minuut.
Witek met de inworp. Castro rent richting de bal. Castro speelt de bal door. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:42

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:43

66e minuut.
Castro speelt de bal door. Gastó rent richting de bal. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Töre met een harde bal richting middenveld. Gastó met een sublieme pass. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:44

68e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cimaglio de bal onder controle te krijgen. Gastó speelt de bal door. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek geeft een hoge lob. Töre bokst de bal weg. Cimaglio controleert de bal met de borst. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:45

70e minuut.
Sánchez Concha is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft een hoge lob. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lumiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:46

71e minuut.
Töre probeert naar een medespeler te passen. Sitarz kopt de bal weg. Cimaglio is nu in balbezit. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Topek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cimaglio de bal onder controle te krijgen. Gastó is nu in balbezit. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castro speelt de bal door. Klungelig pakt Cimaglio de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:47

74e minuut.
Klungelig pakt Ivan de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal in één keer door. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Töre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:48

76e minuut.
Topek rent richting de bal. Topek probeert naar een medespeler te passen. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio heeft problemen om de bal te vangen. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:49

78e minuut.
Ivan geeft een hoge lob. Gastó is nu in balbezit. Gastó passt de bal met de wreef. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Witek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lumiste krijgt zijn hoofd ertegen. Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
da Silva passt de bal zonder na te denken. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz passt de bal in één keer door. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:50

80e minuut.
Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Töre trapt de bal weg van het doel. Gastó met een sublieme pass. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:51

82e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Lumiste rent richting de bal. Lumiste schiet op doel. Paal! Daar is Szudrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witek neemt de hoekschop. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:52

84e minuut.
Witek passt de bal in één keer door. Lumiste speelt de bal door. Klungelig pakt Cimaglio de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:53

85e minuut.
Witek rent richting de bal. Witek passt de bal met de wreef. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:54

87e minuut.
Topek kopt de bal weg. Klungelig pakt Cimaglio de bal. Lumiste rent richting de bal. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Töre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:55

88e minuut.
Witek speelt de bal door. Sitarz speelt de bal door. Castro met een sublieme pass. Lumiste rent richting de bal. Lumiste schiet op doel. Töre bokst de bal weg. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:56

89e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Witek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witek passt de bal met de wreef. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Töre probeert naar een medespeler te passen. Gastó met een sublieme pass. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste schiet op doel. Töre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC EMPAT 0:57

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 99%, FC EMPAT 1%.
Promień - FC EMPAT 0:57