Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:23
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Promień Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40892
Promień FC Harpagans
bezpieczna Tactiek XXXX5212better2
52% Balbezit 48%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 79
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten excellent
weak Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski schiet op doel. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:1

3e minuut.
Sánchez Concha met een sublieme pass. Ðalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðalović geeft een hoge lob. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos geeft een hoge lob. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:2

5e minuut.
Çankırılılar geeft een lange en hoge pass. Nerli kopt de bal weg. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević draait met de bal, schiet en ... Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:3

6e minuut.
Nerli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czapiewski de bal. Czapiewski speelt de bal door. Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:4

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Praščević met een snelle inworp. Nerli geeft een hoge lob. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski schiet op doel. De bal raakt de paal. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:5

10e minuut.
Luźny rent richting de bal. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiewski speelt de bal door. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:6

12e minuut.
Samarone probeert naar een medespeler te passen. Żaczek rent richting de bal. Sowa verovert de bal door een tackle van achteren. Grycki onderschept slim de pass. Grycki schiet op doel. Cywiński bokst de bal weg. Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Cywiński speelt de bal door. Praščević kopt de bal weg. Orkopoulos probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ... Cywiński bokst de bal weg. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:7

16e minuut.
Nerli passt de bal met de wreef. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos speelt de bal door. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:8

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nerli met de inworp. Czapiewski controleert de bal met de borst. Czapiewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:9

20e minuut.
Lamoureux rent richting de bal. Lamoureux met een sublieme pass. Ðalović is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nerli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cywiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czapiewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:10

21e minuut.
Inworp. Nerli met de inworp. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:11

22e minuut.
Daar is Czapiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapiewski met een sublieme pass. Orkopoulos is nu in balbezit. Praščević rent richting de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sowa verovert de bal door een tackle van achteren. Chong is nu in balbezit. Chong speelt de bal door. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:12

25e minuut.
Orkopoulos probeert naar een medespeler te passen. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:13

27e minuut.
Inworp. Nerli met een snelle inworp. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cywiński trapt de bal weg van het doel. Luźny kopt de bal weg. Klungelig pakt Praščević de bal. Praščević schiet op doel. Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:14

28e minuut.
Luźny passt de bal met de wreef. Inworp. Nerli met een snelle inworp. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Nerli passt de bal met de wreef. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nerli neemt de hoekschop. Cywiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Orkopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Orkopoulos met een sublieme pass. Praščević met een sublieme pass. Czapiewski heeft problemen om de bal te vangen. Czapiewski schiet op doel. Cywiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:15

32e minuut.
Sowa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praščević onderschept slim de pass. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:16

34e minuut.
Neteland met een sublieme pass. Klungelig pakt Maciesiak de bal. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević verovert de bal door een tackle van achteren. Praščević draait met de bal, schiet en ... Cywiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orkopoulos probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Czapiewski met een snelle inworp. Nerli met een sublieme pass. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:17

37e minuut.
Orkopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Orkopoulos speelt de bal door. Czapiewski rent richting de bal. Daar is Praščević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praščević schiet op doel. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:18

38e minuut.
Praščević onderschept slim de pass. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Nerli onderschept slim de pass. Nerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:19

40e minuut.
Praščević rent richting de bal. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski passt de bal zonder na te denken. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cywiński trapt de bal weg van het doel. Czapiewski is nu in balbezit. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:20

42e minuut.
Luźny passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nerli zal de hoekschop nemen. Czapiewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:21

43e minuut.
Maciesiak probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nerli zal de hoekschop nemen. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:22

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czapiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nerli probeert naar een medespeler te passen. Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cywiński trapt de bal weg. Czapiewski kopt de bal weg. Praščević rent richting de bal. Praščević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 96%, FC Harpagans 4%.
Promień - FC Harpagans 0:23

46e minuut.
Czapiewski is nu in balbezit. Sowa rent richting de bal. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:24

48e minuut.
Czapiewski is nu in balbezit. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:25

49e minuut.
Praščević rent richting de bal. Praščević speelt de bal door. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos draait met de bal, schiet en ... Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cywiński met een harde bal richting middenveld. Żaczek kopt de bal weg. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:26

51e minuut.
Inworp. Czapiewski met een snelle inworp. Nerli met een sublieme pass. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:27

53e minuut.
Nerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerli passt de bal in één keer door. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski schiet op doel. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:28

54e minuut.
Praščević heeft problemen om de bal te vangen. Czapiewski rent richting de bal. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:29

56e minuut.
Sowa rent richting de bal. Grycki onderschept slim de pass. Nerli met een sublieme pass. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nerli met een sublieme pass. Praščević rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:30

58e minuut.
Rosznowiecki is nu in balbezit. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiewski probeert naar een medespeler te passen. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Praščević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Praščević is nu in balbezit. Praščević geeft de bal voor. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żaczek neemt de hoekschop. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski schiet op doel. Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:31

59e minuut.
Sowa speelt de bal door. Luźny rent richting de bal. Luźny passt de bal in één keer door. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević schiet op doel. Cywiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:32

62e minuut.
Grycki passt de bal in één keer door. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski speelt de bal door. Praščević rent richting de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:33

64e minuut.
Nerli is nu in balbezit. Nerli passt de bal zonder na te denken. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski schiet op doel. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:34

66e minuut.
Żaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Żaczek speelt de bal door. Klungelig pakt Praščević de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:35

67e minuut.
Praščević verovert de bal door een tackle van achteren. Praščević speelt de bal door. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:36

68e minuut.
Nerli is nu in balbezit. Nerli passt de bal in één keer door. Orkopoulos met een sublieme pass. Praščević heeft problemen om de bal te vangen. Praščević schiet op doel. Cywiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:37

70e minuut.
Luźny passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Czapiewski de bal onder controle te krijgen. Czapiewski passt de bal zonder na te denken. Praščević rent richting de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Praščević rent richting de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sowa is nu in balbezit. Nerli verovert de bal door een tackle van achteren. Nerli met een sublieme pass. Daar is Orkopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orkopoulos passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cywiński met een harde bal richting middenveld. Żaczek kopt de bal weg. Praščević heeft problemen om de bal te vangen. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Żaczek rent richting de bal. Żaczek passt de bal zonder na te denken. Praščević rent richting de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:38

74e minuut.
Praščević met een snelle inworp. Nerli probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski heeft problemen om de bal te vangen. Czapiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:39

76e minuut.
Czapiewski met de inworp. Nerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerli speelt de bal door. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nerli probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski probeert naar een medespeler te passen. Praščević rent richting de bal. Praščević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:40

78e minuut.
Praščević passt de bal met de wreef. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski met een sublieme pass. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Grycki probeert naar een medespeler te passen. Orkopoulos is nu in balbezit. Praščević is nu in balbezit. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:41

84e minuut.
Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski kopt de bal weg. Praščević is nu in balbezit. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:42

85e minuut.
Cywiński met een sublieme pass. Żaczek kopt de bal weg. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:43

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Praščević met de inworp. Nerli met een sublieme pass. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:44

88e minuut.
Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Żaczek geeft de bal voor. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ... Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:45

90e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiewski passt de bal zonder na te denken. Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - FC Harpagans 0:46

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 97%, FC Harpagans 3%.
Promień - FC Harpagans 0:46