Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Przymorze Wielkie A.C. Klocki
grom 532a Tactiek N-6
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
35.8 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten formidable
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Kołecki geeft een lange en hoge pass. Crnogorac rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wanglorz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crnogorac maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki met een sublieme pass. Křešický rent richting de bal. Křešický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:1

8e minuut.
Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty passt de bal in één keer door. Kölemen rent richting de bal. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kołecki geeft een lange en hoge pass. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz speelt de bal door. Křešický is nu in balbezit. Křešický haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kołecki rent richting de bal. Kołecki probeert naar een medespeler te passen. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kölemen de bal onder controle te krijgen. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:2

17e minuut.
Mashkov geeft de bal voor. Crnogorac is nu in balbezit. Šeks begaat een overtreding. Crnogorac raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołecki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Šeks verovert de bal door een tackle van achteren. Šeks speelt de bal door. Kölemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický onderschept slim de pass. Křešický draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kołecki geeft de bal voor. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz geeft een lange en hoge pass. Křešický heeft problemen om de bal te vangen. Křešický haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kölemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölemen geeft een lange en hoge pass. Bălţeanu kopt de bal weg. Daar is Kołecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Granlund trapt de bal weg van het doel. Bălţeanu kopt de bal weg. Broniarek heeft problemen om de bal te vangen. Křešický rent richting de bal. Křešický schiet op doel. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kwietniak probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Wanglorz met een snelle inworp. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Feltrino verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrino geeft een hoge lob. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:3

35e minuut.
Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović speelt de bal door. Kwietniak is nu in balbezit. Dayan rent richting de bal. Dayan draait met de bal, schiet en ... Granlund bokst de bal weg.

38e minuut.
Kołecki rent richting de bal. Kołecki geeft een lange en hoge pass. Wanglorz is nu in balbezit. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bălţeanu onderschept slim de pass. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Crnogorac heeft problemen om de bal te vangen. Křešický rent richting de bal. Křešický schiet op doel. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Kołecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Křešický is nu in balbezit. Křešický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:4

43e minuut.
Mashkov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wanglorz de bal. Křešický rent richting de bal. Křešický schiet op doel. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 83%, A.C. Klocki 17%.
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:4

46e minuut.
Kołecki onderschept slim de pass. Kołecki geeft een lange en hoge pass. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:5

50e minuut.
Ćirović kopt de bal weg. Daar is Mashkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashkov passt de bal met de wreef. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki geeft de bal voor. Dym onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wanglorz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:6

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołecki met een snelle inworp. Křešický rent richting de bal. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Šeks onderschept slim de pass. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki probeert naar een medespeler te passen. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac schiet op doel. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mashkov met een sublieme pass. Kołecki rent richting de bal. Kołecki speelt de bal door. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mashkov met een sublieme pass. Dayan probeert de bal met de borst te controleren. Dayan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mashkov de bal. Mashkov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. Kołecki geeft een lange en hoge pass. Crnogorac rent richting de bal. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:7

72e minuut.
Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický is nu in balbezit. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Granlund met een sublieme pass. Mashkov kopt de bal weg. Dym rent richting de bal. Křešický rent richting de bal. Křešický draait met de bal, schiet en ... Granlund bokst de bal weg.

74e minuut.
Kołecki geeft een lange en hoge pass. Crnogorac is nu in balbezit. Dym legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crnogorac raakt geblesseerd tijdens het duel. Křešický legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:8

76e minuut.
Bălţeanu met een snelle inworp. Daar is Kołecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołecki probeert naar een medespeler te passen. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kołecki probeert naar een medespeler te passen. Broniarek is nu in balbezit. Broniarek geeft een hoge lob. Bălţeanu is nu in balbezit. Bălţeanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mashkov rent richting de bal. Mashkov geeft de bal voor. Křešický rent richting de bal. Křešický schiet op doel. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:9

85e minuut.
Hristoskov speelt de bal door. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz geeft een lange en hoge pass. Křešický is nu in balbezit. Křešický draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Granlund bokst de bal weg. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Kwietniak de bal. Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Crnogorac rent richting de bal. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:10

90e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz met een sublieme pass. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wanglorz zal de hoekschop nemen. Kołecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 86%, A.C. Klocki 14%.
KS Przymorze Wielkie - A.C. Klocki 0:10