Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Mikule Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10223
Tauzen FC Promień
ryzykfizyk Tactiek bezpieczna
46% Balbezit 54%
4% Spel op eigen helft 96%
77 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 25.1
formidable Schieten weak
formidable Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 1:0

3e minuut.
Gabrian kopt de bal weg. Sowa heeft problemen om de bal te vangen. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 2:0

5e minuut.
Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian speelt de bal door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 3:0

6e minuut.
Kełkowiecki passt de bal met de wreef. Bizoń met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 4:0

8e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bizoń de bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 5:0

8e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian met de inworp. Kełkowiecki speelt de bal door. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 6:0

9e minuut.
Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny met een sublieme pass. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 7:0

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daron met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 8:0

12e minuut.
Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 9:0

14e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron schiet op doel. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 10:0

15e minuut.
Luźny passt de bal met de wreef. Gabrian speelt de bal door. Daron speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Cywiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gabrian rent richting de bal. Gabrian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bizoń rent richting de bal. Bizoń speelt de bal door. Daron met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 11:0

18e minuut.
Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Kełkowiecki speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Cywiński met een snelle inworp. Daron probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 12:0

22e minuut.
Neteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bizoń de bal. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 13:0

25e minuut.
Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 14:0

26e minuut.
Gabrian met een snelle inworp. Klungelig pakt Kełkowiecki de bal. Kełkowiecki met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 15:0

27e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal zonder na te denken. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 16:0

29e minuut.
Steffen passt de bal met de wreef. Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 17:0

29e minuut.
Klungelig pakt Luźny de bal. Luźny passt de bal in één keer door. Inworp. Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cywiński met een harde bal richting middenveld. Steffen kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 18:0

33e minuut.
Bizoń is nu in balbezit. Bizoń speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 19:0

33e minuut.
Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bizoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 20:0

36e minuut.
Sowa verovert de bal door een tackle van achteren. Sowa passt de bal in één keer door. Inworp. Gabrian met de inworp. Kełkowiecki speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz met een sublieme pass. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 21:0

39e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 22:0

41e minuut.
Gabrian met de inworp. Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 23:0

42e minuut.
Inworp. Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz speelt de bal door. Klungelig pakt Daron de bal. Daron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 24:0

44e minuut.
Cruz speelt de bal door. Daron is nu in balbezit. Daron met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 25:0

45e minuut.
Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 3%, Promień 97%.
Tauzen FC - Promień 26:0

48e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 27:0

49e minuut.
Inworp. Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 28:0

50e minuut.
Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki geeft de bal voor. Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz schiet op doel. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabrian rent richting de bal. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 29:0

51e minuut.
Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian met een sublieme pass. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 30:0

53e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 31:0

54e minuut.
Lichnerowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń draait met de bal, schiet en ... Cywiński bokst de bal weg. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 32:0

57e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Cruz onderschept slim de pass. Cruz met een sublieme pass. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 33:0

58e minuut.
Maciesiak passt de bal zonder na te denken. Gabrian met een sublieme pass. Klungelig pakt Cruz de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 34:0

61e minuut.
Foglar rent richting de bal. Foglar met een sublieme pass. Steffen probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daron probeert naar een medespeler te passen. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 35:0

63e minuut.
Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 36:0

64e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 37:0

65e minuut.
Raidam komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gabrian met een snelle inworp. Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki passt de bal in één keer door. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Cywiński bokst de bal weg.

67e minuut.
Ivaneža rent richting de bal. Ivaneža passt de bal in één keer door. Daron speelt de bal door. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 38:0

68e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian speelt de bal door. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. Raidam draait met de bal, schiet en ... Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 39:0

70e minuut.
Klungelig pakt Daron de bal. Steffen speelt de bal door. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń draait met de bal, schiet en ... Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 40:0

70e minuut.
Erić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. Klungelig pakt Daron de bal. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 41:0

73e minuut.
Bizoń rent richting de bal. Bizoń passt de bal met de wreef. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 42:0

74e minuut.
Gabrian met een snelle inworp. Kełkowiecki speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Calero komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 43:0

76e minuut.
Raidam onderschept slim de pass. Raidam passt de bal zonder na te denken. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 44:0

77e minuut.
Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel. Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 45:0

78e minuut.
Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kełkowiecki speelt de bal door. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Cywiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 46:0

79e minuut.
Neteland is nu in balbezit. Neteland probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian met de inworp. Kełkowiecki speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Raidam verovert de bal door een tackle van achteren. Raidam met een sublieme pass. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 47:0

82e minuut.
Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 48:0

82e minuut.
Sowa probeert naar een medespeler te passen. Gabrian controleert de bal met de borst. Gabrian passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bizoń de bal. Bizoń draait met de bal, schiet en ... Cywiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 49:0

84e minuut.
Erić passt de bal in één keer door. Calero probeert naar een medespeler te passen. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 50:0

86e minuut.
Foglar probeert naar een medespeler te passen. Steffen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raidam is nu in balbezit. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen FC - Promień 51:0

87e minuut.
Gabrian met een snelle inworp. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń speelt de bal door. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Cywiński met een harde bal richting middenveld. Kełkowiecki kopt de bal weg. Gabrian speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bizoń de bal. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Cywiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Steffen kopt de bal weg. Calero is nu in balbezit. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero probeert naar een medespeler te passen. Raidam heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen FC 4%, Promień 96%.
Tauzen FC - Promień 51:0