Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Popielniczka
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28526
Spędobydlińsk Lechia Władcy Północy
true532luty Tactiek k
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 47.5
outstanding Schieten adequate
formidable Passen solid
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Drogo is nu in balbezit. Drogo passt de bal in één keer door. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel. Cernea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Uluerdem kopt de bal weg. Klungelig pakt Śliwka de bal. Piedra rent richting de bal. Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Cernea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski passt de bal met de wreef. Gordić rent richting de bal. Gordić geeft een lange en hoge pass. Śliwka springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Głodowski geeft een hoge lob. Kułaga kopt de bal weg. Gordić geeft een hoge lob. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Cernea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jarzynowski neemt de hoekschop. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Cernea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń onderschept slim de pass. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Kułaga probeert de bal aan de voet te houden. Cernea bokst de bal weg.

20e minuut.
Głodowski is nu in balbezit. Wilches tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Głodowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Głodowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cernea trapt de bal weg van het doel. Głodowski kopt de bal weg. Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić geeft een lange en hoge pass. Śliwka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Jęczeń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uluerdem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Čolan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 1:0

28e minuut.
Gordić geeft de bal voor. Piedra controleert de bal met de borst. Uluerdem met een sublieme pass. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Cernea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Piedra kan de bal niet met de borst controleren. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 2:0

33e minuut.
Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem rent richting de bal. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gordić probeert naar een medespeler te passen. Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski passt de bal met de wreef. Głodowski rent richting de bal. Głodowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski geeft een lange en hoge pass. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Cernea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spędobydlińsk 31%, Lechia Władcy Północy 69%.
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 3:0

53e minuut.
Alz rent richting de bal. Grądzki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądzki passt de bal met de wreef. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem passt de bal in één keer door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kułaga is nu in balbezit. Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem passt de bal met de wreef. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Cernea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Jarzynowski geeft een hoge lob. Uluerdem kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Cernea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 4:0

63e minuut.
Körver is nu in balbezit. Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzynowski geeft de bal voor. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Śliwka draait met de bal, schiet en ... Piedra probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gordić zal de hoekschop nemen. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Cernea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gordić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem geeft een hoge lob. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal. Cernea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 5:0

73e minuut.
Klungelig pakt Jarzynowski de bal. Jarzynowski speelt de bal door. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Śliwka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gordić probeert naar een medespeler te passen. Głodowski is nu in balbezit. Głodowski geeft een lange en hoge pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ciuni speelt de bal door. Klungelig pakt Piedra de bal. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Cernea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 6:0

87e minuut.
Jarzynowski rent richting de bal. Jarzynowski geeft een lange en hoge pass. Śliwka is nu in balbezit. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 7:0

88e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Śliwka passt de bal in één keer door. Gordić speelt de bal door. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spędobydlińsk 22%, Lechia Władcy Północy 78%.
Spędobydlińsk - Lechia Władcy Północy 7:0