Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS Pogoń Żory
5 defff Tactiek Trójząb Posejdon
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 66
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Ishtoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ishtoyan geeft een hoge lob. Lokatoš rent richting de bal. Lokatoš geeft een lange en hoge pass. Frej maakt een snoekduik en kopt de bal. Maślany bokst de bal weg. Considine is nu in balbezit. Considine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Pogoń Żory 1:0

9e minuut.
Klinik geeft een hoge lob. de Abreu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine geeft de bal voor. Frej maakt een snoekduik en kopt de bal. Maślany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franus rent richting de bal. Kalaidzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaidzhiev geeft de bal voor. Omek controleert de bal met de borst. Omek geeft de bal voor. Maślany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Flederis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godoy komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Morski probeert naar een medespeler te passen. Considine rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thomasen. Thomasen krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Podanin is nu in balbezit. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Omek rent richting de bal. Omek geeft de bal voor. Frej maakt een snoekduik en kopt de bal. Maślany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Morski rent richting de bal. Morski passt de bal met de wreef. Frej is nu in balbezit. Frej draait met de bal, schiet en ... Maślany maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Pogoń Żory 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 44%, Pogoń Żory 56%.
BobaS - Pogoń Żory 2:0

46e minuut.
Malicki komt het veld opgelopen. Pfenniger komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacios komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Omek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morski kan de bal niet met de borst controleren. Morski geeft de bal voor. Franus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Maślany probeert naar een medespeler te passen. Morski kopt de bal weg. Daar is Ishtoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pfenniger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thomasen. Pfenniger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malicki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Thomasen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morski met de inworp. Omek is nu in balbezit. Omek geeft een lange en hoge pass. Paal! Maślany bokst de bal weg.

75e minuut.
Palacios met een sublieme pass. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus passt de bal in één keer door. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Franus rent richting de bal. Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal met de wreef. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ... Maślany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Palacios geeft een lange en hoge pass. de Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski rent richting de bal. Morski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ostocki met een sublieme pass. de Abreu rent richting de bal. Morski rent richting de bal. Morski geeft de bal voor. Malicki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Pogoń Żory 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 40%, Pogoń Żory 60%.
BobaS - Pogoń Żory 3:0