Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GedaniaGdańsk MG Huragan
2002 Tactiek podstawa
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 63.9
formidable Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Pohl kopt de bal weg. Probierz rent richting de bal. Probierz passt de bal met de wreef. Tandecki geeft een hoge lob. Crăciun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pohl kopt de bal weg. Prunea rent richting de bal. Prunea passt de bal in één keer door. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Stanislas onderschept slim de pass. Brauzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brauzzi probeert naar een medespeler te passen. Prunea is nu in balbezit. Prunea draait met de bal, schiet en ... Hüralp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Tandecki controleert de bal met de borst. Tandecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nimni de bal. Prunea rent richting de bal. Prunea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tandecki passt de bal met de wreef. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea passt de bal zonder na te denken. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Berbecki speelt de bal door. Probierz probeert naar een medespeler te passen. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft een hoge lob. Prunea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Prunea rent richting de bal. Nimni verovert de bal door een tackle van achteren. Nimni geeft een lange en hoge pass. Taglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Taglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dolibowski met een snelle inworp. Nikody is nu in balbezit. Nikody geeft een hoge lob. Taglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Taglio schiet op doel. Kosakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tokaj rent richting de bal. Changping verovert de bal door een tackle van achteren. Probierz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Changping raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Stanislas verovert de bal door een tackle van achteren. Taglio is nu in balbezit. Taglio draait met de bal, schiet en ... Kosakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 47%, MG Huragan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GedaniaGdańsk - MG Huragan 0:0

48e minuut.
Radevich geeft de bal voor. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio met een sublieme pass. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas schiet op doel. Kosakowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Mosquera kopt de bal weg. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nikody zijn tegenspeler op de grond. Nikody krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tandecki geeft de bal voor. Nimni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prunea rent richting de bal. Prunea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - MG Huragan 1:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Changping kopt de bal weg. Cantona is nu in balbezit. Taglio verovert de bal door een tackle van achteren. Taglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GedaniaGdańsk - MG Huragan 1:1

72e minuut.
Nikody probeert de bal met de borst te controleren. Nikody met een sublieme pass. Taglio rent richting de bal. Taglio schiet op doel. Kosakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dyowe Roig komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Mitrea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft de bal voor. Prunea is nu in balbezit. Prunea draait met de bal, schiet en ... Hüralp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Berbecki geeft een hoge lob. Prunea rent richting de bal. Prunea met een sublieme pass. Pohl geeft een hoge lob. Crăciun krijgt zijn hoofd ertegen. Hüralp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 34%, MG Huragan 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GedaniaGdańsk - MG Huragan 1:1