Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Żory Lechia Władcy Północy
Trójząb Posejdon Tactiek k
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 37.3
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
de Abreu met een snelle inworp. Bagrowski met een sublieme pass. Daar is Skrzekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korecki verovert de bal door een tackle van achteren. Korecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Podanin kopt de bal weg. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski passt de bal met de wreef. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ... Gmoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Podanin rent richting de bal. Podanin geeft de bal voor. Morvai kan de bal niet met de borst controleren. Morvai geeft een lange en hoge pass. Korecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bagrowski passt de bal in één keer door. Podanin geeft een hoge lob. Korecki kopt de bal weg. Labancz heeft problemen om de bal te vangen. Labancz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Labancz probeert de bal aan de voet te houden. Nikšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikšić passt de bal met de wreef. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Podanin geeft een lange en hoge pass. Pilikowski probeert de bal aan de voet te houden. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 1:0

21e minuut.
Morvai is nu in balbezit. Morvai passt de bal met de wreef. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki haalt uit met een fantastische trap. Magdoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Korecki verovert de bal door een tackle van achteren. Korecki probeert naar een medespeler te passen. Labancz heeft problemen om de bal te vangen. Labancz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 2:0

26e minuut.
de Abreu met een sublieme pass. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanar. Labancz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Morvai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Labancz rent richting de bal. Labancz schiet op doel. Kolman kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 3:0

29e minuut.
Buftea kopt de bal weg. Sobiech rent richting de bal. Podanin begaat een overtreding. Podanin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Morvai met een snelle inworp. Korecki rent richting de bal. Korecki passt de bal met de wreef. Labancz is nu in balbezit. Labancz draait met de bal, schiet en ... Gmoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Podanin geeft een lange en hoge pass. Labancz is nu in balbezit. Kolman begaat een overtreding. Labancz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Podanin kopt de bal weg. Korecki is nu in balbezit. Skrzekowski maakt een afschuwelijke overtreding. Korecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Korecki kan niet meer verder spelen. Cigány komt het veld opgelopen. Bagrowski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 4:0

43e minuut.
Cigány kopt de bal weg. Klungelig pakt Labancz de bal. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz is nu in balbezit. Labancz draait met de bal, schiet en ... Gmoch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 31%, Lechia Władcy Północy 69%.
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 4:0

46e minuut.
Kolman passt de bal met de wreef. Kerbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz haalt uit met een fantastische trap. Gmoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 5:0

47e minuut.
Inworp. de Abreu met een snelle inworp. Podanin is nu in balbezit. Podanin geeft de bal voor. Cigány maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Morvai kopt de bal weg. Bagrowski rent richting de bal. Bagrowski passt de bal met de wreef. Cigány rent richting de bal. Cigány schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai passt de bal met de wreef. Daar is Pilikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Morvai verovert de bal door een tackle van achteren. Morvai passt de bal in één keer door. Magdoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány onderschept slim de pass. Cigány haalt uit met een fantastische trap. Gmoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 6:0

56e minuut.
Kanar speelt de bal door. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski passt de bal met de wreef. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Podanin geeft een lange en hoge pass. Kerbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz onderschept slim de pass. Labancz schiet op doel. Gmoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 7:0

60e minuut.
Freeman komt het veld opgelopen. Kruszewski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Podanin geeft een hoge lob. Daar is Skrzekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morvai is nu in balbezit. Morvai geeft de bal voor. Freeman springt en kopt de bal. Gmoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kruszewski kopt de bal weg. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Morvai is nu in balbezit. Morvai geeft een lange en hoge pass. Labancz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai passt de bal zonder na te denken. Podanin geeft een hoge lob. Freeman rent richting de bal. Freeman schiet op doel. Gmoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 8:0

75e minuut.
Aragoneses geeft de bal voor. Daar is Pilikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freeman is nu in balbezit. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski draait met de bal, schiet en ... Gmoch bokst de bal weg. Freeman is nu in balbezit. Freeman schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 9:0

78e minuut.
Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski passt de bal zonder na te denken. Kolman is nu in balbezit. Freeman onderschept slim de pass. Freeman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Labancz heeft problemen om de bal te vangen. Bagrowski probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski geeft een lange en hoge pass. Labancz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Gmoch speelt de bal door. Podanin kopt de bal weg. Kolman rent richting de bal. Freeman verovert de bal door een tackle van achteren. Freeman schiet op doel. Gmoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bagrowski met een sublieme pass. Freeman is nu in balbezit. Kerbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman verovert de bal door een tackle van achteren. Freeman haalt uit met een fantastische trap. Gmoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magdoń geeft een lange en hoge pass. Spiezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buftea zijn tegenspeler op de grond. Buftea krijgt een gele kaart. Spiezio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podanin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Freeman is nu in balbezit. Freeman haalt uit met een fantastische trap. Gmoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 10:0

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gmoch niet meer kan verder spelen. Cernea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 22%, Lechia Władcy Północy 78%.
Pogoń Żory - Lechia Władcy Północy 10:0