Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS Spędobydlińsk
5-3-2 w Tactiek true532luty
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
70.7 gemiddelde waardering 69.2
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Śliwka passt de bal zonder na te denken. Uluerdem rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel. Prado bokst de bal weg. Uluerdem rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lokatoš ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lokatoš naar de kleedkamers voor een vroege douche. Uluerdem raakt geblesseerd tijdens het duel. Śliwka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uluerdem maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Franus rent richting de bal. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus geeft een lange en hoge pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Franus probeert de bal aan de voet te houden. Gordić rent richting de bal. Gordić speelt de bal door. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gordić met een sublieme pass. Uluerdem rent richting de bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Daar is Kamrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gordić neemt de hoekschop. Śliwka springt en kopt de bal. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Wałaszek heeft problemen om de bal te vangen. Wałaszek geeft een lange en hoge pass. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Uluerdem is nu in balbezit. Śliwka is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski geeft een lange en hoge pass. Klinik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Franus kopt de bal weg. Malicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wałaszek. Malicki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Malicki kan niet meer verder spelen. Considine komt het veld opgelopen. Omek met een snel genomen vrije trap. Franus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jarzynowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Uluerdem de bal. Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Prado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 58%, Spędobydlińsk 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BobaS - Spędobydlińsk 0:0

48e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Wałaszek zijn tegenspeler op de grond. Franus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hajto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Szymanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy geeft de bal voor. Considine kopt de bal weg. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... Szymanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gordić onderschept slim de pass. Gordić speelt de bal door. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Spędobydlińsk 0:1

60e minuut.
Inworp. Pfenniger komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wałaszek onderschept slim de pass. Wałaszek passt de bal met de wreef. Jarzynowski met een sublieme pass. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Franus passt de bal zonder na te denken. Hajto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wałaszek krijgt een gele kaart. Hajto raakt geblesseerd tijdens het duel. Omek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franus springt en kopt de bal. Szymanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Głodowski geeft de bal voor. Śliwka rent richting de bal. Klinik onderschept slim de pass. Klinik geeft de bal voor. Pfenniger springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Omek verovert de bal door een tackle van achteren. Omek passt de bal met de wreef. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Klungelig pakt Klinik de bal. Klinik passt de bal met de wreef. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Szymanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Franus rent richting de bal. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BobaS - Spędobydlińsk 1:1

85e minuut.
Gordić passt de bal met de wreef. Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski passt de bal zonder na te denken. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 45%, Spędobydlińsk 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BobaS - Spędobydlińsk 1:1