Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oksjuwe jaroszowice baluty
def mega Tactiek heh+
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 69.7
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Hammerly rent richting de bal. Bulut onderschept slim de pass. Bulut passt de bal met de wreef. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen schiet op doel. Skrobosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vărsatu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulut neemt de hoekschop. Daar is Doumen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doumen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ślepecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Biesicki probeert naar een medespeler te passen. Wurszt rent richting de bal. Wurszt geeft een hoge lob. Kiciński krijgt zijn hoofd ertegen. Jiménez Sancho bokst de bal weg. Biesicki springt en kopt de bal. Jiménez Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova passt de bal in één keer door. Lambot probeert naar een medespeler te passen. Tishurova rent richting de bal. Tishurova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kościuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wurszt de bal. Wurszt passt de bal in één keer door. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut met een sublieme pass. Ślepecki onderschept slim de pass. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. Skrobosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - baluty 1:0

14e minuut.
Wurszt met de inworp. Kiciński controleert de bal met de borst. Troncoso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiciński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bulut rent richting de bal. Bulut speelt de bal door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Skrobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Raţă geeft een hoge lob. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ochoa geeft een lange en hoge pass. Tishurova kopt de bal weg. Lazzeri is nu in balbezit. Doumen onderschept slim de pass. Doumen schiet op doel. Skrobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Moczulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczulski met een sublieme pass. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Biesicki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Kościuk controleert de bal met de borst. Kościuk geeft de bal voor. Daar is Kiciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciński draait met de bal, schiet en ... Jiménez Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 63%, baluty 37%.
Oksjuwe jaroszowice - baluty 1:0

47e minuut.
Sofroneac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk probeert naar een medespeler te passen. Biesicki rent richting de bal. Biesicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Vărsatu geeft een hoge lob. Sofroneac is nu in balbezit. Biesicki verovert de bal door een tackle van achteren. Biesicki draait met de bal, schiet en ... Jiménez Sancho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oksjuwe jaroszowice - baluty 1:1

51e minuut.
Hammerly speelt de bal door. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk geeft een hoge lob. Kiciński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Moczulski met een snelle inworp. Kościuk met een sublieme pass. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski geeft de bal voor. Kiciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Jiménez Sancho bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is Tishurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulut is nu in balbezit. Bulut passt de bal met de wreef. Doumen rent richting de bal. Doumen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lambot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hammerly de bal. Bulut geeft de bal voor. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen. Skrobosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk passt de bal met de wreef. Ochoa is nu in balbezit. Biesicki onderschept slim de pass. Biesicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Doumen de bal. Doumen passt de bal met de wreef. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. Skrobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - baluty 2:1

70e minuut.
Inworp. Raffo komt het veld opgelopen. Bulut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doumen controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Vărsatu ... Strafschop! Directe rode kaart, Vărsatu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vărsatu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Hammerly heeft problemen om de bal te vangen. Hammerly met een sublieme pass. Klungelig pakt Kościuk de bal. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Biesicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lazzeri kan de bal niet met de borst controleren. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo passt de bal met de wreef. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Raţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciński onderschept slim de pass. Kiciński schiet op doel. Jiménez Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bugajec komt het veld opgelopen. Maček komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lazzeri geeft de bal voor. Troncoso is nu in balbezit. Hammerly verovert de bal door een tackle van achteren. Hammerly geeft een lange en hoge pass. Kiciński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Medlock komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 60%, baluty 40%.
Oksjuwe jaroszowice - baluty 2:1