Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Oksjuwe jaroszowice
5-3-2_hold Tactiek def mega
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Tishurova is nu in balbezit. Lonien met een sublieme pass. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń geeft een hoge lob. De Zotto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lonien met een sublieme pass. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Troncoso zijn tegenspeler op de grond. Troncoso krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Szulc kopt de bal weg. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu passt de bal in één keer door. Stanišić rent richting de bal. Stanišić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lonien speelt de bal door. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft de bal voor. De Zotto rent richting de bal. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Jiménez Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Stanišić is nu in balbezit. Stanišić geeft de bal voor. Nicpoń kopt de bal weg. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lonien met een sublieme pass. Nicpoń probeert de bal met de borst te controleren. Nicpoń geeft de bal voor. Daar is De Zotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Zotto schiet op doel. Jiménez Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jiménez Sancho speelt de bal door. Rusoiu is nu in balbezit. Rusoiu geeft een hoge lob. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lambot rent richting de bal. Lonien onderschept slim de pass. Lonien geeft een lange en hoge pass. Stanišić rent richting de bal. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 34%, Oksjuwe jaroszowice 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńska Arka - Oksjuwe jaroszowice 0:0

46e minuut.
Lambot met de inworp. Bulut speelt de bal door. Klungelig pakt Lambot de bal. Lambot geeft een lange en hoge pass. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut speelt de bal door. Jamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen onderschept slim de pass. Doumen haalt uit met een fantastische trap. Bogacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

53e minuut.
Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Lambot probeert naar een medespeler te passen. Sichieri rent richting de bal. Doumen verovert de bal door een tackle van achteren. Doumen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Raffo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Raffo probeert de bal aan de voet te houden. Szulc is nu in balbezit. Szulc geeft een lange en hoge pass. Stanišić rent richting de bal. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sichieri probeert naar een medespeler te passen. Lonien is nu in balbezit. Lonien probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Jiménez Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez Sancho met een sublieme pass. Lambot speelt de bal door. Wichrowski met een sublieme pass. Doumen rent richting de bal. Doumen draait met de bal, schiet en ... Bogacki bokst de bal weg. Raffo rent richting de bal. Abello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raffo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sofroneac komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Doumen neemt zijn aanloop. Bogacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Oksjuwe jaroszowice 0:1

68e minuut.
Klungelig pakt Sofroneac de bal. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoiu geeft een hoge lob. De Zotto rent richting de bal. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Jiménez Sancho bokst de bal weg.

75e minuut.
Wichrowski passt de bal in één keer door. Doumen rent richting de bal. Jamka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jamka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jamka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Rusoiu onderschept slim de pass. Rusoiu geeft een lange en hoge pass. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Sancho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdyńska Arka - Oksjuwe jaroszowice 1:1

79e minuut.
Rabijewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Buitenspel voor De Zotto. Goede buitenspelval van de verdediging. Maček komt het veld opgelopen. Bugajec komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Inworp. Nicpoń met een snelle inworp. Lonien controleert de bal met de borst. Lonien geeft een hoge lob. Stanišić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 45%, Oksjuwe jaroszowice 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńska Arka - Oksjuwe jaroszowice 1:1