Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Cubanos MG Huragan
cubanczyk Tactiek podstawa
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Salvidio probeert naar een medespeler te passen. Mitrea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karvlemu. Karvlemu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Nikody rent richting de bal. Nikody passt de bal met de wreef. Salvidio speelt de bal door. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grylewski geeft de bal voor. Karvlemu rent richting de bal. Karvlemu geeft een hoge lob. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Nikody probeert naar een medespeler te passen. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas probeert naar een medespeler te passen. Taglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Taglio draait met de bal, schiet en ... Braconnie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salvidio geeft een hoge lob. Braconnie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Roşca probeert naar een medespeler te passen. Coc is nu in balbezit. Coc passt de bal zonder na te denken. Bennato is nu in balbezit. Bennato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nikody geeft de bal voor. Grylewski heeft problemen om de bal te vangen. Carcelén speelt de bal door. Bennato rent richting de bal. Bennato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Coc rent richting de bal. Radevich met een sublieme pass. Karvlemu probeert naar een medespeler te passen. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato schiet op doel. Hüralp bokst de bal weg.

43e minuut.
Taglio rent richting de bal. Graniczka onderschept slim de pass. Graniczka passt de bal in één keer door. Bennato is nu in balbezit. Bennato haalt uit met een fantastische trap. Hüralp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - MG Huragan 1:0

45e minuut.
Radevich is nu in balbezit. Radevich geeft een lange en hoge pass. Cooper rent richting de bal. Stanislas onderschept slim de pass. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Braconnie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Cubanos 54%, MG Huragan 46%.
Las Cubanos - MG Huragan 1:0

50e minuut.
Braconnie met een sublieme pass. Nikody kopt de bal weg. Grylewski heeft problemen om de bal te vangen. Taglio is nu in balbezit. Taglio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Dolibowski passt de bal in één keer door. Mitrea rent richting de bal. Mitrea geeft een hoge lob. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Cubanos - MG Huragan 1:1

57e minuut.
Nikody verovert de bal door een tackle van achteren. Nikody passt de bal zonder na te denken. Salvidio speelt de bal door. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Braconnie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Taglio haalt uit met een fantastische trap. Braconnie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - MG Huragan 1:2

61e minuut.
Radevich geeft een lange en hoge pass. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas passt de bal met de wreef. Taglio is nu in balbezit. Taglio draait met de bal, schiet en ... Braconnie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanislas rent richting de bal. Stanislas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - MG Huragan 1:3

65e minuut.
Klungelig pakt Carcelén de bal. Taglio rent richting de bal. Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap. Hüralp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - MG Huragan 2:3

67e minuut.
Puda geeft de bal voor. Coma rent richting de bal. Coma passt de bal zonder na te denken. Bennato is nu in balbezit. Bennato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Changping komt het veld opgelopen. Šmátrala komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Šmátrala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grylewski de bal. Taglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Taglio schiet op doel. Braconnie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dolibowski passt de bal in één keer door. Taglio is nu in balbezit. Taglio geeft een lange en hoge pass. Stanislas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - MG Huragan 2:4

88e minuut.
Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca rent richting de bal. Roşca passt de bal met de wreef. Bennato rent richting de bal. Bennato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Cubanos 50%, MG Huragan 50%.
Las Cubanos - MG Huragan 2:4