Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Lechia Władcy Północy
5-3-2_hold Tactiek k
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 40.6
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar begaat een overtreding. De Zotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bitlis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń geeft een hoge lob. Stanišić springt en kopt de bal. Cernea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Stanišić probeert naar een medespeler te passen. Magdoń geeft een lange en hoge pass. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 1:0

9e minuut.
Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski speelt de bal door. Stanišić rent richting de bal. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto schiet op doel. Cernea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De Zotto is nu in balbezit. De Zotto geeft een lange en hoge pass. Kerbera probeert de bal aan de voet te houden. Stanišić rent richting de bal. Stanišić schiet op doel. Cernea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bitlis rent richting de bal. Bitlis passt de bal zonder na te denken. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto schiet op doel. Cernea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 2:0

27e minuut.
Kolman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanar is nu in balbezit. Stanišić onderschept slim de pass. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 3:0

31e minuut.
Kuriata is nu in balbezit. Kuriata passt de bal zonder na te denken. Sichieri probeert naar een medespeler te passen. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Oferma passt de bal met de wreef. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft de bal voor. Klungelig pakt De Zotto de bal. De Zotto schiet op doel. Cernea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerbera kopt de bal weg. Pilikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto schiet op doel. Cernea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Oferma speelt de bal door. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. De Zotto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stanišić de bal. Stanišić schiet op doel. Cernea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Nicpoń geeft een hoge lob. Kerbera kopt de bal weg. Bitlis met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanišić de bal. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kolman controleert de bal met de borst. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski geeft een hoge lob. Bitlis kopt de bal weg. Klungelig pakt De Zotto de bal. De Zotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nicpoń speelt de bal door. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski rent richting de bal. De Zotto verovert de bal door een tackle van achteren. De Zotto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanišić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 27%, Lechia Władcy Północy 73%.
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 4:0

46e minuut.
Baryła komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma passt de bal met de wreef. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Stanišić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sichieri rent richting de bal. Sichieri geeft een lange en hoge pass. Kanar heeft problemen om de bal te vangen. De Zotto rent richting de bal. De Zotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Doeltrap. Bảo Quốc komt het veld opgelopen. Altoviti komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft de bal voor. De Zotto heeft problemen om de bal te vangen. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Kolman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 5:0

67e minuut.
Altoviti passt de bal in één keer door. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń met een sublieme pass. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Sobiech is nu in balbezit. Bảo Quốc onderschept slim de pass. Bảo Quốc passt de bal met de wreef. Altoviti is nu in balbezit. Altoviti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Abello probeert naar een medespeler te passen. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman rent richting de bal. Altoviti verovert de bal door een tackle van achteren. Altoviti schiet op doel. Cernea bokst de bal weg. Kerbera heeft problemen om de bal te vangen. Altoviti verovert de bal door een tackle van achteren. Altoviti haalt uit met een fantastische trap. Cernea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 6:0

87e minuut.
De Zotto geeft een lange en hoge pass. Nikšić probeert de bal aan de voet te houden. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoviti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 7:0

87e minuut.
Dybula komt het veld opgelopen. Sapela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 29%, Lechia Władcy Północy 71%.
Gdyńska Arka - Lechia Władcy Północy 7:0