Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: baluty Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23739
baluty Spędobydlińsk
heh++ Tactiek true532luty
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.2 gemiddelde waardering 69.6
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Szymanowski met een sublieme pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal met de wreef. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Wolf probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baluty - Spędobydlińsk 0:1

19e minuut.
Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzynowski passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Kocyba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
baluty - Spędobydlińsk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baluty 46%, Spędobydlińsk 54%.
baluty - Spędobydlińsk 0:2

56e minuut.
Miszczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vărsatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Biesicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sáenz rent richting de bal. Sáenz met een sublieme pass. Jarzynowski probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Kocyba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski geeft een lange en hoge pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Kocyba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baluty - Spędobydlińsk 0:3

64e minuut.
Hammerly bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem onderschept slim de pass. de Wolf rent richting de bal. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Kocyba bokst de bal weg.

67e minuut.
Jarzynowski onderschept slim de pass. Jarzynowski passt de bal met de wreef. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem geeft de bal voor. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Kocyba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Uluerdem rent richting de bal. de Wolf begaat een overtreding. Uluerdem raakt geblesseerd tijdens het duel. Uluerdem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jarzynowski de bal. Jarzynowski geeft de bal voor. Śliwka springt en kopt de bal. Kocyba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Moczulski rent richting de bal. Moczulski geeft de bal voor. Biesicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

86e minuut.
Jarzynowski rent richting de bal. Jarzynowski probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem geeft de bal voor. Śliwka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baluty - Spędobydlińsk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baluty 53%, Spędobydlińsk 47%.
baluty - Spędobydlińsk 0:4