Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS Las Cubanos
5-3-2 w Tactiek cubanczyk
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
72.3 gemiddelde waardering 62.5
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pfenniger raakt geblesseerd tijdens het duel. Franus legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Braconnie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Las Cubanos 1:0

16e minuut.
Morski rent richting de bal. Morski speelt de bal door. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zyguła rent richting de bal. Karvlemu met een sublieme pass. Hajto verovert de bal door een tackle van achteren. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła draait met de bal, schiet en ... Skjevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klinik raakt geblesseerd tijdens het duel. Klinik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal. Braconnie bokst de bal weg.

32e minuut.
Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski passt de bal met de wreef. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Braconnie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Las Cubanos 2:0

35e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik verovert de bal door een tackle van achteren. Klinik probeert naar een medespeler te passen. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap. Braconnie bokst de bal weg.

39e minuut.
Pfenniger heeft problemen om de bal te vangen. Cooper rent richting de bal. Pfenniger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfenniger krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lokatoš kan de bal niet met de borst controleren. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokatoš begaat een overtreding. Bennato raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernardi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 50%, Las Cubanos 50%.
BobaS - Las Cubanos 2:0

55e minuut.
Omek met een sublieme pass. Morski is nu in balbezit. Puda maakt een afschuwelijke overtreding. Puda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger met een sublieme pass. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Las Cubanos 3:0

57e minuut.
Klinik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omek geeft de bal voor. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger geeft een hoge lob. Franus krijgt zijn hoofd ertegen. Braconnie bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Morski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morski passt de bal zonder na te denken. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Las Cubanos 4:0

65e minuut.
Morski passt de bal zonder na te denken. Daar is Pfenniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cooper. Pfenniger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morski wilt de vrije trap nemen. Braconnie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Karvlemu heeft problemen om de bal te vangen. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski speelt de bal door. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Braconnie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franus is nu in balbezit. Franus passt de bal met de wreef. Braconnie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Morski is nu in balbezit. Morski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hajto met een sublieme pass. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski passt de bal in één keer door. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus onderschept slim de pass. Franus passt de bal met de wreef. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Hordecki met een sublieme pass. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski probeert naar een medespeler te passen. Omek geeft de bal voor. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Omek is nu in balbezit. Omek speelt de bal door. Morski probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Braconnie bokst de bal weg. Coma rent richting de bal. Franus onderschept slim de pass. Franus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Las Cubanos 5:0

84e minuut.
Morski geeft een hoge lob. Coma controleert de bal met de borst. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Las Cubanos 6:0

86e minuut.
Morski is nu in balbezit. Morski probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Las Cubanos 7:0

90e minuut.
Cooper probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Braconnie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 30%, Las Cubanos 70%.
BobaS - Las Cubanos 7:0