Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toffiozy Mafiozy VincentVan.org
532McwLM Tactiek nova5
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
66.9 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


11e minuut.
Kebab met een sublieme pass. Rangelov rent richting de bal. Rangelov met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Fenkanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel. Fenkanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - VincentVan.org 1:0

18e minuut.
Łagódka kopt de bal weg. Torrisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz haalt uit met een fantastische trap. Fenkanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - VincentVan.org 2:0

24e minuut.
Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski passt de bal met de wreef. Wernecki rent richting de bal. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszyński schiet op doel. Cuéllar Díaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ağabəyli met een snelle inworp. Beronja is nu in balbezit. Beronja passt de bal in één keer door. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz schiet op doel. Fenkanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rangelov rent richting de bal. Rangelov passt de bal in één keer door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Fenkanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - VincentVan.org 3:0

45e minuut.
Canbahar is nu in balbezit. Pfenniger verovert de bal door een tackle van achteren. Pfenniger passt de bal in één keer door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - VincentVan.org 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 49%, VincentVan.org 51%.
Toffiozy Mafiozy - VincentVan.org 3:1

55e minuut.
Canbahar passt de bal in één keer door. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pfenniger zijn tegenspeler op de grond. Pfenniger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Torrisi rent richting de bal. Torrisi geeft een hoge lob. Gray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - VincentVan.org 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 58%, VincentVan.org 42%.
Toffiozy Mafiozy - VincentVan.org 3:2