Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku `Piast Gliwice`
obrona Czestocho Tactiek zacier def
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Prolo speelt de bal door. Szamocki met een sublieme pass. Paladini is nu in balbezit. Paladini geeft een hoge lob. Mărăcine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Paladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paladini geeft een lange en hoge pass. Mikosik kopt de bal weg. Szamocki geeft de bal voor. Mărăcine springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Paladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paladini met een sublieme pass. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Bullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Paladini met een sublieme pass. Mikosik rent richting de bal. Walczyński onderschept slim de pass. Walczyński schiet op doel. Bullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:1

12e minuut.
Walczyński heeft problemen om de bal te vangen. Petek onderschept slim de pass. Petek passt de bal met de wreef. Zapiec rent richting de bal. Zapiec geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Paladini heeft problemen om de bal te vangen. Paladini geeft een hoge lob. Walczyński rent richting de bal. Walczyński haalt uit met een fantastische trap. Bullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:2

20e minuut.
Lereno onderschept slim de pass. Tomescu speelt de bal door. Paladini is nu in balbezit. Paladini geeft de bal voor. Walczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Bullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:3

28e minuut.
Əzimov geeft een lange en hoge pass. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine passt de bal zonder na te denken. Walczyński rent richting de bal. Walczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:4

30e minuut.
Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasigroch met een sublieme pass. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Paladini geeft een lange en hoge pass. Mărăcine heeft problemen om de bal te vangen. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Charlot probeert de bal aan de voet te houden. Bullo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:5

39e minuut.
Charlot geeft de bal voor. Inworp. Szamocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomescu geeft de bal voor. Mărăcine krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:6

41e minuut.
Mărăcine passt de bal met de wreef. Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Walczyński rent richting de bal. Walczyński schiet op doel. Bullo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 61%, `Piast Gliwice` 39%.
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:6

47e minuut.
Paladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paladini met een sublieme pass. Szamocki rent richting de bal. Szamocki geeft een lange en hoge pass. Walczyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Brocea rent richting de bal. Zapiec rent richting de bal. Zapiec geeft een hoge lob. Zabos is nu in balbezit. Zabos draait met de bal, schiet en ... Dũng Linh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamocki verovert de bal door een tackle van achteren. Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Walczyński rent richting de bal. Walczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Walczyński probeert naar een medespeler te passen. Smid onderschept slim de pass. Paladini geeft de bal voor. Mărăcine krijgt zijn hoofd ertegen. Bullo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:7

88e minuut.
Walczyński haalt uit met een fantastische trap. Charlot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szamocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paladini springt en kopt de bal. Bullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:8

90e minuut.
Lereno rent richting de bal. Lereno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Greuceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brocea geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 46%, `Piast Gliwice` 54%.
Farciarze Roku - `Piast Gliwice` 0:8