Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fabryczna
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48585
TS Fablok Chrzanów Grom-Victoria
ultimate Tactiek NOWA
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 52.8
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Hanusz de bal. Hanusz probeert naar een medespeler te passen. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko geeft een lange en hoge pass. Hilton krijgt zijn hoofd ertegen. Gorun bokst de bal weg.

7e minuut.
Laborde probeert naar een medespeler te passen. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko probeert naar een medespeler te passen. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel. De bal raakt de paal. Gorun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Łuczko speelt de bal door. Hanusz rent richting de bal. Hanusz met een sublieme pass. Delanoy is nu in balbezit. Delanoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Gorun trapt de bal weg van het doel. Szczytniewski kopt de bal weg. Hilton is nu in balbezit. Hilton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz geeft een hoge lob. Delanoy rent richting de bal. Delanoy haalt uit met een fantastische trap. Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hanusz met de inworp. Delanoy rent richting de bal. Łuczko speelt de bal door. Delanoy rent richting de bal. Delanoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Laborde is nu in balbezit. Laborde geeft de bal voor. Hilton probeert de bal aan de voet te houden. Delanoy is nu in balbezit. Delanoy haalt uit met een fantastische trap. Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Klungelig pakt Hanusz de bal. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanusz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rarok geeft een hoge lob. Stefaniszyn is nu in balbezit. Delanoy onderschept slim de pass. Delanoy draait met de bal, schiet en ... Gorun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - Grom-Victoria 1:0

43e minuut.
Paraíba rent richting de bal. Łuczko verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Laborde bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborde geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 43%, Grom-Victoria 57%.
TS Fablok Chrzanów - Grom-Victoria 1:0

46e minuut.
Kosmalski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Czarnota met een sublieme pass. Łuczko rent richting de bal. Łuczko passt de bal met de wreef. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy draait met de bal, schiet en ... Gorun bokst de bal weg.

72e minuut.
Hilton rent richting de bal. Turunç geeft een lange en hoge pass. Szczytniewski heeft problemen om de bal te vangen. Bucci geeft een hoge lob. Hilton springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Bucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bucci geeft een hoge lob. Hilton rent richting de bal. Hilton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cempel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Łuczko geeft een lange en hoge pass. Kosmalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy verovert de bal door een tackle van achteren. Delanoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - Grom-Victoria 2:0

82e minuut.
Łuczko speelt de bal door. Cempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel passt de bal zonder na te denken. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gorun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delanoy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kosmalski is nu in balbezit. Paal!

84e minuut.
Gorun met een sublieme pass. Łuczko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Miszewski de bal onder controle te krijgen. Delanoy is nu in balbezit. Delanoy schiet op doel. Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fennely komt het veld opgelopen. Witkowski komt het veld opgelopen. Ulkowski komt het veld opgelopen. Szeremet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 41%, Grom-Victoria 59%.
TS Fablok Chrzanów - Grom-Victoria 2:0