Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Mediolan FDP Spain Trialists VII
INTER IV Tactiek Kalejdoskop
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ros passt de bal in één keer door. Diculescu rent richting de bal. Diculescu passt de bal met de wreef. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Gándara rent richting de bal. Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Diculescu geeft een hoge lob. Ambroseti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 0:1

14e minuut.
Przewoźnik geeft de bal voor. Navajas heeft problemen om de bal te vangen. İskit rent richting de bal. İskit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 1:1

16e minuut.
Navajas speelt de bal door. Szulgo rent richting de bal. Szulgo geeft de bal voor. Ambroseti maakt een snoekduik en kopt de bal. Garas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 1:2

20e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Ambroseti onderschept slim de pass. Mehul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mehul krijgt een gele kaart. Ambroseti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ambroseti kan niet meer verder spelen. Zwierzchowski komt het veld opgelopen. Navajas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

21e minuut.
Diculescu probeert de bal aan de voet te houden. İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Prados geeft een lange en hoge pass. Zwierzchowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Garas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diculescu rent richting de bal. Diculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 1:3

25e minuut.
Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu passt de bal zonder na te denken. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 1:4

25e minuut.
Golem komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Miłosz passt de bal met de wreef. Przewoźnik is nu in balbezit. Barriga rent richting de bal. Przewoźnik onderschept slim de pass. Przewoźnik draait met de bal, schiet en ... Honl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 2:4

38e minuut.
Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga geeft een lange en hoge pass. Zwierzchowski kopt de bal weg. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Ros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szulgo passt de bal met de wreef. Daar is Barriga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barriga probeert naar een medespeler te passen. Ros is nu in balbezit. Ros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cavanaugh verovert de bal door een tackle van achteren. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanaugh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavanaugh krijgt een gele kaart. Prados raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Mehul onderschept slim de pass. Navajas verovert de bal door een tackle van achteren. Navajas passt de bal met de wreef. Diculescu rent richting de bal. Diculescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 63%, Spain Trialists VII 37%.
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 2:4

46e minuut.
Rezner komt het veld opgelopen. Marx komt het veld opgelopen. Dutra komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Skrzat komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Marx rent richting de bal. Skrzat verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzat geeft de bal voor. Zwierzchowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Garas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 2:5

54e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski passt de bal met de wreef. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu schiet op doel. Garas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

60e minuut.
Barriga heeft problemen om de bal te vangen. Barriga geeft de bal voor. Daar is Przewoźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Diculescu probeert naar een medespeler te passen. Navajas is nu in balbezit. Navajas passt de bal met de wreef. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Djorkaeff met een sublieme pass. Klungelig pakt Ros de bal. Diculescu rent richting de bal. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros haalt uit met een fantastische trap. Garas bokst de bal weg.

71e minuut.
Marx probeert naar een medespeler te passen. Cavanaugh geeft een lange en hoge pass. Barriga rent richting de bal. İskit onderschept slim de pass. İskit schiet op doel. Dutra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Koprivica geeft de bal voor. İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boeru. Boeru krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skrzat zijn tegenspeler op de grond. Marx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiatrowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 59%, Spain Trialists VII 41%.
Inter Mediolan FDP - Spain Trialists VII 2:5