Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toffiozy Mafiozy North Sandwich
532McwLM Tactiek nowość
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen solid


13e minuut.
Wojtczak onderschept slim de pass. Wojtczak probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Beronja de bal onder controle te krijgen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kebab probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andreani zal de hoekschop nemen. Killeen krijgt zijn hoofd ertegen. Cuéllar Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - North Sandwich 0:1

16e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paşayev. Łagódka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rangelov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łagódka kopt de bal weg. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Beronja bereikt de bal nog maar net als eerste. Beronja passt de bal zonder na te denken. Rangelov rent richting de bal. Rangelov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toffiozy Mafiozy - North Sandwich 1:1

23e minuut.
Kebab geeft een lange en hoge pass. Vardar probeert de bal aan de voet te houden. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz schiet op doel. Thiesen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - North Sandwich 2:1

29e minuut.
Rangelov geeft een lange en hoge pass. Łagódka heeft problemen om de bal te vangen. Trustfull is nu in balbezit. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft de bal voor. Daar is Trustfull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Thiesen bokst de bal weg. Rangelov rent richting de bal. Rangelov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Andreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canbahar verovert de bal door een tackle van achteren. Canbahar probeert naar een medespeler te passen. Ciapulewicz is nu in balbezit. Ciapulewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beronja met een snelle inworp. Rangelov geeft de bal voor. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal. Thiesen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 39%, North Sandwich 61%.
Toffiozy Mafiozy - North Sandwich 2:1

54e minuut.
Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Beronja bereikt de bal nog maar net als eerste. Beronja passt de bal zonder na te denken. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Beronja is nu in balbezit. Beronja geeft een hoge lob. Paşayev heeft problemen om de bal te vangen. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz haalt uit met een fantastische trap. Thiesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wernecki kopt de bal weg. Canbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udişteanu. Udişteanu krijgt een gele kaart. Canbahar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rangelov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ciapulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ... Thiesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Beronja speelt de bal door. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov passt de bal zonder na te denken. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Thiesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Paşayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Ciapulewicz de bal. Muchiut is nu in balbezit. Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - North Sandwich 3:1

76e minuut.
Wernecki onderschept slim de pass. Wernecki speelt de bal door. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Ciapulewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Canbahar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Thiesen bokst de bal weg.

82e minuut.
Wojtczak geeft een hoge lob. Wernecki kopt de bal weg. Beronja speelt de bal door. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Łagódka springt en kopt de bal. Thiesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak passt de bal zonder na te denken. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft een hoge lob. Łagódka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pietrzak kopt de bal weg. Beronja speelt de bal door. Rangelov speelt de bal door. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - North Sandwich 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 32%, North Sandwich 68%.
Toffiozy Mafiozy - North Sandwich 4:1