Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VincentVan.org gks 1962 jastrzebie
nova5 Tactiek dzis
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58.4 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağabəyli met een snelle inworp. Pieńkowski is nu in balbezit. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Pieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli geeft een hoge lob. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Yiğitsoy geeft een lange en hoge pass. Pieńkowski kopt de bal weg. Ryszka is nu in balbezit. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yiğitsoy geeft een lange en hoge pass. Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pachelski de bal. Pachelski draait met de bal, schiet en ... Maciołek bokst de bal weg.

32e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger passt de bal in één keer door. Pachelski rent richting de bal. Pachelski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maciołek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 29%, gks 1962 jastrzebie 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VincentVan.org - gks 1962 jastrzebie 0:0

53e minuut.
Smolarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rhode speelt de bal door. Ağabəyli is nu in balbezit. Ağabəyli geeft een hoge lob. Pachelski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Smolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarz geeft de bal voor. Andrada kopt de bal weg. Emődi is nu in balbezit. Emődi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rhode probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński rent richting de bal. Lesiak met een sublieme pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 42%, gks 1962 jastrzebie 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VincentVan.org - gks 1962 jastrzebie 0:0