Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks 1962 jastrzebie Demony Seksu
dzis Tactiek czas na zmiane
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 60.4
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Dědič geeft de bal voor. Płachecki is nu in balbezit. Andrada onderschept slim de pass. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 1:0

6e minuut.
Daar is Ryszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dědič is nu in balbezit. Dědič geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Ѕancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Płachecki geeft een hoge lob. Pieńkowski kopt de bal weg. Emődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ... Maciołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Dědič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Płachecki de bal. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Płachecki passt de bal zonder na te denken. Pieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Stankowicz rent richting de bal. Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Cobas Obarrio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Matuszek is nu in balbezit. Matuszek geeft een lange en hoge pass. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Maciołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chun Kit is nu in balbezit. Chun Kit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 1:1

28e minuut.
Lipar passt de bal in één keer door. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal met de wreef. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel. Maciołek bokst de bal weg. Chun Kit rent richting de bal. Chun Kit schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Smolarz met een snelle inworp. Kudžmaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudžmaitis geeft de bal voor. Cobas Obarrio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 2:1

41e minuut.
Chun Kit rent richting de bal. Chun Kit geeft een lange en hoge pass. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Maciołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 2:2

44e minuut.
Inworp. Matuszek met een snelle inworp. Lipar geeft een hoge lob. Morán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wiktorowski rent richting de bal. Wiktorowski passt de bal in één keer door. Pieńkowski onderschept slim de pass. Chun Kit is nu in balbezit. Chun Kit schiet op doel. Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 63%, Demony Seksu 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 2:2

49e minuut.
Stafowski geeft de bal voor. Inworp. Emődi met een snelle inworp. Kudžmaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudžmaitis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Emődi rent richting de bal. Emődi passt de bal zonder na te denken. Płachecki is nu in balbezit. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ryszka geeft de bal voor. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada passt de bal met de wreef. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. Ѕancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Głuszczyk onderschept slim de pass. Głuszczyk passt de bal zonder na te denken. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Ѕancho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Płachecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Lesiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dědič verovert de bal door een tackle van achteren. Dědič geeft de bal voor. Andrada is nu in balbezit. Andrada schiet op doel. Ѕancho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Wiktorowski passt de bal zonder na te denken. Chun Kit rent richting de bal. Pieńkowski onderschept slim de pass. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... Maciołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Cobas Obarrio passt de bal zonder na te denken. Andrada is nu in balbezit. Płachecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kudžmaitis onderschept slim de pass. Kudžmaitis draait met de bal, schiet en ... Ѕancho bokst de bal weg.

74e minuut.
Matuszek heeft problemen om de bal te vangen. Matuszek geeft een hoge lob. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 2:3

86e minuut.
Wiktorowski probeert naar een medespeler te passen. Ryszka geeft de bal voor. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Ѕancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 3:3

89e minuut.
Ryszka onderschept slim de pass. Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cobas Obarrio de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Ѕancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 49%, Demony Seksu 51%.
gks 1962 jastrzebie - Demony Seksu 4:3