Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Arsenal2 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 19476
Arsenal Ryki Olaboga Wąchock
boboski2Lazik Tactiek IV liga? ;>
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
69.8 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Daar is Kusienicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusienicki probeert naar een medespeler te passen. Tesařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesařík draait met de bal, schiet en ... Koczur bokst de bal weg.

8e minuut.
Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek passt de bal in één keer door. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs geeft een hoge lob. Kulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Şıvgın passt de bal zonder na te denken. Szeja is nu in balbezit. Szeja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şıvgın de bal. Şıvgın schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurzok met een sublieme pass. Klungelig pakt Maszczyk de bal. Maszczyk met een sublieme pass. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Refaelov probeert naar een medespeler te passen. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek passt de bal in één keer door. Tubbs geeft de bal voor. Kulewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Olaboga Wąchock 1:0

16e minuut.
Tubbs passt de bal met de wreef. Kurzok rent richting de bal. Kurzok passt de bal met de wreef. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Heffler bokst de bal weg.

19e minuut.
Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu begaat een overtreding. Kulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamojski met een snel genomen vrije trap. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tubbs rent richting de bal. Paviglianiti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tubbs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamojski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tubbs geeft een lange en hoge pass. Kulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz passt de bal in één keer door. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski haalt uit met een fantastische trap. Heffler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Olaboga Wąchock 2:0

37e minuut.
Kulewicz rent richting de bal. Iancu speelt de bal door. Tubbs speelt de bal door. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Szeja is nu in balbezit. Szeja geeft de bal voor. Plizga controleert de bal met de borst. Tesařík bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusienicki met de inworp. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso geeft een hoge lob. Şıvgın springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kusienicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paraviso de bal. Paraviso speelt de bal door. Şıvgın rent richting de bal. Şıvgın haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 44%, Olaboga Wąchock 56%.
Arsenal Ryki - Olaboga Wąchock 2:0

64e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Kusienicki is nu in balbezit. Kusienicki passt de bal zonder na te denken. Tesařík is nu in balbezit. Tesařík schiet op doel. Koczur bokst de bal weg.

69e minuut.
Szeja met een sublieme pass. Leczkowski probeert naar een medespeler te passen. Paraviso speelt de bal door. Szeja geeft de bal voor. Kusienicki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Tubbs met een sublieme pass. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok passt de bal in één keer door. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... Heffler bokst de bal weg.

71e minuut.
Kusienicki kopt de bal weg. Plizga met een sublieme pass. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski schiet op doel. Heffler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Iancu met een sublieme pass. Leczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kusienicki is nu in balbezit. Kusienicki geeft een lange en hoge pass. Şıvgın springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Paraviso speelt de bal door. Szeja is nu in balbezit. Szeja geeft een lange en hoge pass. Şıvgın krijgt zijn hoofd ertegen. Koczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Olaboga Wąchock 2:1

86e minuut.
Przybułek speelt de bal door. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski passt de bal zonder na te denken. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz schiet op doel. Heffler bokst de bal weg.

90e minuut.
Kurzok heeft problemen om de bal te vangen. Kurzok passt de bal met de wreef. Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk geeft de bal voor. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 48%, Olaboga Wąchock 52%.
Arsenal Ryki - Olaboga Wąchock 2:1