Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: FC Artas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 65000
FC Artas Akademia Lucka
fiu fiu Tactiek Na baraż
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
67.4 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Majić geeft een lange en hoge pass. Stalmach is nu in balbezit. Leśniarek onderschept slim de pass. Daar is Leśniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gołąb niet meer kan verder spelen. Díaz Martínez komt het veld opgelopen.

10e minuut.
French is nu in balbezit. French passt de bal met de wreef. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski schiet op doel. Jachymiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Akademia Lucka 0:1

12e minuut.
Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leśniarek de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Artas - Akademia Lucka 1:1

14e minuut.
Koutouzos probeert naar een medespeler te passen. Grundel rent richting de bal. Grundel geeft een hoge lob. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
French probeert naar een medespeler te passen. Magiun is nu in balbezit. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Jachymiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Magiun passt de bal met de wreef. French is nu in balbezit. French passt de bal met de wreef. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Jachymiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Akademia Lucka 1:2

27e minuut.
Magiun met een sublieme pass. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Magiun met een sublieme pass. French rent richting de bal. French probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gąsiewski rent richting de bal. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt geeft een hoge lob. French geeft een lange en hoge pass. Gąsiewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Akademia Lucka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 49%, Akademia Lucka 51%.
FC Artas - Akademia Lucka 1:3

52e minuut.
Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek met een sublieme pass. Kukurinkov met een sublieme pass. Magnífico rent richting de bal. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Díaz Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Łeptuch kan de bal niet met de borst controleren. Łeptuch met een sublieme pass. Majić geeft een hoge lob. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Akademia Lucka 1:4

67e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. French is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, French zal de hoekschop nemen. Miłkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Jachymiak bokst de bal weg. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Jachymiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Akademia Lucka 1:5

72e minuut.
French passt de bal met de wreef. Miłkowski rent richting de bal. Grundel rent richting de bal. Miłkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Truchanowski passt de bal met de wreef. Koutouzos is nu in balbezit. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Leśniarek krijgt zijn hoofd ertegen. Díaz Martínez bokst de bal weg.

84e minuut.
Gąsiewski is nu in balbezit. Anelka verovert de bal door een tackle van achteren. Magiun onderschept slim de pass. Magiun schiet op doel. Jachymiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 40%, Akademia Lucka 60%.
FC Artas - Akademia Lucka 1:5