Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka K.P. KOMINIARZ
od H Tactiek ryś
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 64.2
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Szotyori geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Sandler begaat een overtreding. Sandler krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sklenár passt de bal zonder na te denken. Tudecki rent richting de bal. Chongwen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chongwen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Chongwen met een sublieme pass. Noli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Isbrandt de bal. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - K.P. KOMINIARZ 0:1

27e minuut.
Noli rent richting de bal. Noli passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Potasznik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - K.P. KOMINIARZ 0:2

36e minuut.
Noli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noli speelt de bal door. Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Chongwen met een sublieme pass. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski passt de bal met de wreef. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 57%, K.P. KOMINIARZ 43%.
Błękitni Maćkówka - K.P. KOMINIARZ 0:2

49e minuut.
Tudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Alberto is nu in balbezit. Alberto met een sublieme pass. Hunoğlu is nu in balbezit. Hunoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Espigulé komt het veld opgelopen. Drozdov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tudecki rent richting de bal. Marília onderschept slim de pass. Marília met een sublieme pass. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gąsiorek speelt de bal door. Noli is nu in balbezit. Noli probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Potasznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Isbrandt geeft een hoge lob. Sandler rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto haalt uit met een fantastische trap. Potasznik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - K.P. KOMINIARZ 0:3

63e minuut.
Marília passt de bal in één keer door. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - K.P. KOMINIARZ 0:4

71e minuut.
Antczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Espigulé de bal. Isbrandt met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Noli met een snelle inworp. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Potasznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Noli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potasznik bokst de bal weg. Isbrandt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hunoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antczak de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sklenár zal de hoekschop nemen. Hunoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Soto kopt de bal weg. Isbrandt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drozdov. Drozdov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Chongwen de bal. Chongwen passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Potasznik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - K.P. KOMINIARZ 0:5

88e minuut.
Chongwen met een sublieme pass. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília passt de bal met de wreef. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Potasznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 55%, K.P. KOMINIARZ 45%.
Błękitni Maćkówka - K.P. KOMINIARZ 0:5