Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Arena Brodnica
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 23950
Sparta Brodnica KS Cracovia
Moja Tactiek std
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 59.2
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


17e minuut.
Seridila met een sublieme pass. Aravositas speelt de bal door. Klungelig pakt van Bruggen de bal. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap. Mujdžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
van Bruggen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bruggen probeert naar een medespeler te passen. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis schiet op doel. Mujdžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski met een sublieme pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz schiet op doel. Gavião probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - KS Cracovia 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łachowski met de inworp. Pščelovskis is nu in balbezit. Beger onderschept slim de pass. Beger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 44%, KS Cracovia 56%.
Sparta Brodnica - KS Cracovia 0:1

53e minuut.
Trung Hinh passt de bal met de wreef. Popajewski speelt de bal door. Pščelovskis speelt de bal door. Câmara rent richting de bal. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Gavião probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Trung Hinh geeft een lange en hoge pass. Zegarra kopt de bal weg. Łachowski heeft problemen om de bal te vangen. Câmara rent richting de bal. Câmara schiet op doel. Gavião verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Szałęga probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Bruggen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van Bruggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Popajewski geeft een hoge lob. Araúz rent richting de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Gavião kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pacuszka speelt de bal door. Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Araúz de bal. Araúz schiet op doel. Gavião probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Câmara kopt de bal weg. Araúz controleert de bal met de borst. Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Gavião kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh geeft een lange en hoge pass. Araúz rent richting de bal. Araúz schiet op doel. Gavião maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

88e minuut.
Beger passt de bal in één keer door. Szałęga rent richting de bal. Fratzeskakis onderschept slim de pass. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap. Mujdžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Brodnica - KS Cracovia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 53%, KS Cracovia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Brodnica - KS Cracovia 1:1