Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Pstrągi PINK FLOYD & YES
532 w pył Tactiek extra
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
64.7 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Conrado is nu in balbezit. Conrado passt de bal met de wreef. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Iorga passt de bal zonder na te denken. Tombolini is nu in balbezit. Tombolini geeft een lange en hoge pass. Rau maakt een snoekduik en kopt de bal. Raikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - PINK FLOYD & YES 1:0

4e minuut.
Ruicu passt de bal in één keer door. Rau heeft problemen om de bal te vangen. Rau passt de bal zonder na te denken. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Iorga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rau de bal. Guerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rau zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rebelo passt de bal met de wreef. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud passt de bal in één keer door. Santoya rent richting de bal. Santoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cañardo met een sublieme pass. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga passt de bal zonder na te denken. Ruicu rent richting de bal. Ruicu geeft een hoge lob. Raikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Joubert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tombolini met de inworp. Ruicu geeft een lange en hoge pass. Pasiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - PINK FLOYD & YES 2:0

32e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga passt de bal in één keer door. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - PINK FLOYD & YES 3:0

34e minuut.
Iorga rent richting de bal. Santoya is nu in balbezit. Rebelo geeft de bal voor. Bertarini is nu in balbezit. Bertarini draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quý bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Băcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - PINK FLOYD & YES 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 44%, PINK FLOYD & YES 56%.
Dzikie Pstrągi - PINK FLOYD & YES 4:0

53e minuut.
Rebelo met een snelle inworp. Murgu is nu in balbezit. Conrado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Conrado krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Iorga is nu in balbezit. Băcanu onderschept slim de pass. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Santoya is nu in balbezit. Santoya schiet op doel. Hoàng Quý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Murgu de bal. Conrado is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rebelo neemt de hoekschop. Conrado krijgt zijn hoofd ertegen. Hoàng Quý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu heeft problemen om de bal te vangen. Ruicu geeft een lange en hoge pass. Rau is nu in balbezit. Rau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tombolini is nu in balbezit. Tombolini passt de bal met de wreef. Ruicu probeert naar een medespeler te passen. Pasiak rent richting de bal. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. Raikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal zonder na te denken. Conrado is nu in balbezit. Conrado schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 48%, PINK FLOYD & YES 52%.
Dzikie Pstrągi - PINK FLOYD & YES 4:0