Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.P. KOMINIARZ Wały
ryś Tactiek 40
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
63.3 gemiddelde waardering 65.1
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Isbrandt rent richting de bal. Rybak onderschept slim de pass. Marília begaat een overtreding. Marília krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Topolewski passt de bal in één keer door. Lange speelt de bal door. Lipko rent richting de bal. Lipko geeft een hoge lob. Rybak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Antczak kopt de bal weg. Mołda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Brain werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc passt de bal met de wreef. Daar is Binkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Topolewski is nu in balbezit. Topolewski geeft een hoge lob. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki geeft een hoge lob. Rybak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. KOMINIARZ 61%, Wały 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.P. KOMINIARZ - Wały 0:0

53e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Binkowski onderschept slim de pass. Binkowski met een sublieme pass. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rybak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marília is nu in balbezit. Marília passt de bal zonder na te denken. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Crivăţ speelt de bal door. Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papuc krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Braham geeft de bal voor. Klungelig pakt Binkowski de bal. Isbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Wały 1:0

67e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Kurski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurski geeft een hoge lob. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak schiet op doel. Crivăţ bokst de bal weg.

69e minuut.
Rybak kopt de bal weg. Szotyori rent richting de bal. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Szotyori de bal. Szotyori geeft een hoge lob. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. Brain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Wały 2:0

80e minuut.
Mołda is nu in balbezit. Lange rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Braham is nu in balbezit. Braham draait met de bal, schiet en ... Brain bokst de bal weg. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Wały 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. KOMINIARZ 55%, Wały 45%.
K.P. KOMINIARZ - Wały 3:0