Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka pozniej wymysle
od H Tactiek 532 v1.2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
63.2 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kante passt de bal in één keer door. Słaboń is nu in balbezit. Słaboń passt de bal met de wreef. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel. Potasznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Brama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faroux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Faroux probeert naar een medespeler te passen. Kante is nu in balbezit. Kante probeert naar een medespeler te passen. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... Potasznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Turkalp kan de bal niet met de borst controleren. Słaboń is nu in balbezit. Paillard begaat een overtreding. Słaboń raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Słaboń kan niet meer verder spelen. Kabowski komt het veld opgelopen. Zurita komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potasznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Colombiano geeft de bal voor. Faroux kopt de bal weg. Klungelig pakt Brama de bal. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Faroux rent richting de bal. Faroux passt de bal in één keer door. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 51%, pozniej wymysle 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Błękitni Maćkówka - pozniej wymysle 0:0

51e minuut.
Buitenspel voor Nystrøm. Goede buitenspelval van de verdediging. Działo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár geeft een lange en hoge pass. Alberto kopt de bal weg. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... Civil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sierściuch met een sublieme pass. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante met een sublieme pass. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sierściuch verovert de bal door een tackle van achteren. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Lurbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurbe geeft een lange en hoge pass. Stoev geeft de bal voor. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Sklenár rent richting de bal. Sklenár probeert naar een medespeler te passen. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 42%, pozniej wymysle 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Błękitni Maćkówka - pozniej wymysle 0:0